signle blog post

Post Type: Standard

Comic Book News of the Week: Warren Ellis componeert voor T.V. ???

Tijd voor nog een aflevering. Ik heb deze week echt diarree van het toetsenbord gekregen. Geweldige deals van geweldige producten om hier mee te zoeken, maar ik geloof dat ik begin met een nieuwe functie, vóór de pauze:

Top 5 transacties van de maand (april 2011)

5. Bulletproof Coffin (paperback). De veelgeprezen serie van Picture Comics wordt gebonden.

4. Punisher: Franken-Castle. Geloofde dat het er stom uitzag? hoorde alle kritiek? Nou, nu kun je zelf oordelen. Ik stel het voor. Ja, het is raar. Evenals nee, het is niet echt een Punisher -boek. Het is echter een geweldig stripboekverhaal.

3. The Boys Vol. 8: Highland Laddie. Meer chaos van Ennis en McCrea.

2. S.H.I.E.L.D.: Designers of Permanent (paperback). Hickman’s ongebruikelijke, wilde, evenals uitstekende miniserie die niets te maken heeft met Nick Fury en wat dan ook te maken met Leonardo da Vinci. Ik verzekering dat je nog nooit zoiets hebt bekeken, evenals de kunst van Dustin Weaver is enorm.

1. Batman & Robin Vol. 1: Batman Reborn. Grant Morrison’s beste Batman -boek ooit. evenals geen Bruce Wayne!

Eervolle vermelding: X-Men: God Loves, Guy Kills. Een van de eerste, evenals een van de grootste, Marvel -grafische romans wordt eindelijk herdrukt!

Oké, raak nu de pauze voor nieuws over de uitstekende prachtige Tooth/Jonah Hex Crossover (soort van); de terugkeer van de rode kap; Warren Ellis -tekenfilms; de Deadpool -film; de Luke Cage -film (?); evenals nog veel meer!

Laten we deze keer beginnen met gedrukte strips.

Ik leid meestal met films, omdat dat is waar de meeste mensen het meest in geïnteresseerd zijn, maar deze keer zijn er geweldige aanbiedingen van interessant nieuws over stripboeken, dus ik begin ermee. We hebben tenslotte ze om te bedanken voor alle films. . .

Slechte geweldige link! Volg aan deze link om te zien welke stripboeken op de standaard stonden de maand dat je bent geboren. Nerdcool!

De disneyficatie van Marvel (begint). Bij Wondercon heeft Marvel’s nieuwe hoofd-in-chef Axel Alonso aangegeven dat belangrijke mensen in Marvel geloven dat “alle stripboeken pg moeten worden beoordeeld.” Uiteraard zou dit einde zijn van Marvel’s Max
Materiaal, en kan zelfs betekenen dat een paar van zijn scherpere mainstream -boeken (zowel Deadpool als Dakken, bijvoorbeeld) kunnen worden afgevoerd. Als dit is wat Disney van plan is te doen, heb ik drie woorden voor hen: dom, dom, dom. Ik wed dat dollars aan Donuts dat de overgrote meerderheid van het geld uitgegeven aan stripboeken wordt uitgegeven door mensen die, net als ik, ouder zijn dan 18. Ik begrijp dat de filmfranchises enorme geldmakers zijn, hoe veronderstelling die de tickets koopt? Nogmaals, mensen zoals ik, die ouder zijn dan 18. Het concept is om voldoende bereik in de schappen te hebben, zodat ik kan zitten en fantastische Spider-Man met mijn jongeren kan uitchecken en dan naar bed gaan en ophalen en ophalen Criminele of Deadpoolmax zelf. Dit kan het begin zijn (of de voortzetting, afhankelijk van uw perspectief) van het einde voor gedrukte stripboeken, mensen. ongelukkig hoe waar ook.

Jeff Lemire evenals Jonah Hex. Ik moet bekennen dat ik maar één probleem van Jonah Hex van Jimmy Palmiotti en Justin Gray heb bekeken. Het boek was trouwens geweldig, maar stripboekenwesterns zijn gewoon niet mijn ding. Ik moet misschien echter in juli probleem krijgen en probleem krijgen, omdat het kunst heeft van Jeff “Sweet Tooth” Lemire. Zijn griezelige, eenvoudige stijl zal de perfecte aanvulling zijn op dit off-beat-boek.

Nieuwe Avengers. Neal Adams-een van de grootste kunstenaars in de geschiedenis van strips, evenals een van de grootste artiesten van Avengers in de geschiedenis van Avengers-artiesten (hij trok het traditionele Kree-Skrull-oorlogsverhaal)-keert terug naar nieuwe Avengers die dat boek behouden ” Punt één ”probleem (16.1), in september. Het zal ook de terugkeer van Norman Osborn functioneren. Christus, kijk precies hoe geweldig die kunst is aan de linkerkant van deze extreem paal. Ik kan niet wachten om dit te zien!

D.C. Comics Presents: Night Force. De allereerste vier problemen van deze horror uit de jaren 80, traditioneel geschreven door Marv Wolfman, evenals geïllustreerd door Gene Colan, kwamen op 27 april uit als een herdruk van $ 7,99. Gene is extreem ziek en heeft geld nodig om zijn medische behandeling te ondersteunen, maar ik begrijp niet of DC elk type van de opbrengst van deze herdruk bijdraagt. Hoe dan ook, het is een uitstekende mogelijkheid om genen Dracula te zien tekenen voor de voorname competitie – zijn werk aan het graf van Dracula voor Marvel is legendarisch.

Gekruist. Avatar Press ’Portay in the World of the Walking Dead, geproduceerd door de Mad Geniuses Garth Ennis en Jason Burrows, was redelijk goed. Helaas is er, afgezien van de voorlopige run, geen enkele gekruiste handelspaperback geweest. Slaat nergens op. Evenals het is vooral irritant, aangezien een van mijn nieuwe voorkeursschrijvers, Eisner-winnaar David Lapham (Stray Bullets; Daredevil/Punisher: middelen en uiteinden; jonge leugenaars), de serie overnam nadat Garth links was. Ze zeggen dat de transacties zullen komennullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.