signle blog post

Post Type: Standard

De grootste Halloween -kostuumwedstrijd begint ooit

Media release – Halloween Comicfest houdt “de grootste Halloween -kostuumwedstrijd ooit”, waar deelnemers een knop krijgen en hun kostuumfoto’s indienen om geweldige prijzen te winnen, waaronder twee winnaars met een willekeurige willekeur Wie ontvangt een winkel van $ 500 in hun plaatselijke stripwinkel!
Vanaf 13 september tot 15 november kunnen deelnemers zich matchen met een van de vijf kostuumcategorieën – superheld/strips, tv/film, gamer, horror en origineel – dienen hun foto’s in op www.haldeeComicfest.com/Costumecontest en fans zullen stemmen op hun Favoriete inzendingen om de categoriewinnaars te kiezen. Naast de willekeurige winnaars van de grote prijs worden in elke categorie twee willekeurige prijswinnaars gekozen om een ​​winkel van $ 100 te ontvangen. De volwassen en het kind dat de meeste stemmen in hun respectieve categorieën verdienen, ontvangen een prijzenpakket met een waarde van meer dan $ 250, inclusief geweldige prijzen van wedstrijdsponsors, waaronder DC Comics, Marvel Comics, Boom! Studio’s, Archaia, Zenescope, Diamond Select Toys, Action Lab, PaperCutz, Dark Horse Comics, Red 5 Comics, Image Comics, IDW Publishing en Stride Rite.

Om mee te doen, moet je eerst naar een deelnemende stripwinkel gaan en een officiële Halloween Comicfest -knop krijgen, met de Itty Bitty Hellboy van Dark Horse. Draag het op uw kostuum en dien vervolgens uw foto in bij de website www.haldeeComicfest.com. U kunt een deelnemende winkel vinden door naar www.halloweencomicfest.com/storelocator te gaan. Je wordt automatisch ingevoerd om een ​​van de willekeurige prijzen te winnen, maar je kunt ook veel meer prijzen winnen door de beste stemmen in je categorie te zijn-dus moedig je vrienden en familie aan om te stemmen!

“Stripwinkels zitten boordevol geweldige Halloween- en horrorgerelateerde strips, grafische romans en andere merchandise. Nu zitten ze vol met klanten die de Itty Bitty Hellboy -knop oppakken en proberen al die merchandise gratis te winnen! ” Zei Dan Manser Diamond’s directeur marketing. “Concurrentie van COS-spelers zowel jong als oud zouden moeten zorgen voor een zware concurrentie, maar iedereen kan winnen!”

De kostuumwedstrijd is slechts een deel van de Halloween Comicfest -viering, die plaatsvindt in deelnemende stripwinkels in het hele land op 26 en 27 oktober. Tijdens dat weekend worden tweeëntwintig gratis strips met een Halloween-thema weggegeven, terwijl deelnemende winkels ook individuele feesten, evenementen en verkopen zullen organiseren ter ere van het Halloween-seizoen.

Ga naar www.halloweencomicfest.com/costumeContest om aan de wedstrijd te gaan om uw foto in te dienen, andere kostuums te bekijken en te stemmen op uw favorieten. U kunt een deelnemende winkel vinden door naar www.halloweencomicfest.com/storelocator te gaan. Voor nog veel meer informatie over Halloween Comicfest, reguliere updates, informatie over ‘de grootste Halloween -kostuumwedstrijd ooit’, deelnemende evenementen van de winkel, interviews van cosplayers, decoratie en Halloween -behandelideeën en een notering van het volledig gratis stripbezoek.

Over Halloween Comic Fest – Salloween Comicfest is een jaarlijks evenement waar deelnemende stripboeken specialistische winkels in Noord -Amerika en verder het Halloween -seizoen door volledig gratis stripboeken te geven aan iedereen die in hun winkels komt. Het evenement wordt het weekend voor Halloween gehouden en is de ideale kans om vrienden en familie kennis te laten maken met de vele redenen waarom stripwinkels een geweldige bestemming zijn voor stripboeken, producten en merchandise met Halloween -thema. Van zombies, vampieren, monsters en buitenaardse wezens tot kostuums en meer, stripwinkels hebben het allemaal als het betrekking heeft op Halloween -plezier!

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Halloween Comicfest begint de beste kostuumwedstrijd Evermedia -release – heb je wat nodig is om te worden gestemd #1 in een kostuumwedstrijd? Als dat zo is, wil je je beste kostuum invoeren in de nieuwe fotowedstrijd nagesynchroniseerd – de grootste Halloween -kostuumwedstrijd ooit! – gesponsord door Halloween Comicfest (www.h …
23 oktober 2012 in “Comics”

Halloween Comicfest begint de beste kostuumwedstrijd Evermedia -release – heb je wat nodig is om te worden gestemd #1 in een kostuumwedstrijd? Als dat zo is, wil je je beste kostuum invoeren in de nieuwe fotowedstrijd nagesynchroniseerd – de grootste Halloween -kostuumwedstrijd ooit! – gesponsord door Halloween Comicfest (www.h …
23 oktober 2012 in “Comics”

HalloweenComicfest.com helpt lokale stripwinkels Celebratemedia -release – Het Halloween -seizoen is een ideaal moment voor specialisatiewinkels met stripboek met de nadruk op kostuums, de buitenaardse en bovennatuurlijke verhalen. Om lokale stripboekenwinkels te helpen vieren als opwindende bestemmingen voor Halloween -evenementen een …
2 oktober 2012 in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.