signle blog post

Post Type: Standard

Vooruit op het spel – Essential Blade -boeken om op te pakken

Ik houd er nog steeds rekening mee dat ik Wesley Snipes als Blade zie. Snijden, en iedereen op zijn pad snijden. Hij was meedogenloos, maar had een erecode. Nu hebben we in dit nieuwe tijdperk een nieuw mes in de werken gespeeld door Mahershala Ali. Ali is in een aantal fantastische films geweest en wanneer het nieuws wordt onthuld, zullen veel vaker essentiële Blade -boeken beginnen te piekeren.

Momenteel spreken talloze video’s op YouTube over hedendaagse boeken of speculeren over de nieuwe Wandavision -serie. Dit maakt talloze van de andere boeken vrij waarvoor je hebt gezworen, zoals essentiële boeken van Blade. Zelfs als je geen fan bent, is het nu het beste om te kopen en langs de lijn te bladeren. Nu de wereld tot slot begint te verhuizen, is het slechts een kwestie van tijd voordat we trailers zien die het gerenommeerde mes extreem binnenkort presenteren. Dus welke boeken vind ik rijp voor het oprapen? Blijf hieronder lezen om te zien!

5 essentiële mesboeken om op te pakken

5. Avengers #12

Dit is een groot probleem om te hebben, omdat Blade zich bij de Avengers aansluit. Met alle nieuwe aanpassingen waar het Avengers -team langs de lijn zal omgaan, die begrijpt wie er op hun selectie zal landen. Hoe dan ook, dit is een geweldig boek om te hebben. Avengers#12 bevat niet alleen Blade die zich bij de Avengers aansluit, maar ook het 1e teamoptreden van de agenten van Wakanda. Het lot van Wakanda is nog steeds in de lucht en Kevin Feige, de hemel is de limiet op wat er kan gebeuren.

Momenteel is er echter niet voldoende informatie om een ​​FMV te produceren, maar op eBay kunt u er een aantal van hen ontdekken die voor minder dan $ 10 raw gaan. Ik kan dit boek niet zien raken van de $ 1.000’s, maar je zult je geld op zijn minst terug verdienen en meer. Gebruik dit om u te helpen het boek te verwerven dat u echt nodig heeft!

4. Geesten van wraak #1

Dit is het belangrijkste probleem van de geesten van wraak, waaronder Blade, Ghost Rider, Satana, evenals Daimon Helstrom. Ongeveer 3-4 jaar geleden was er gesproken over Marvel die een handelsmerk indiende over de naam, “Geesten van wraak”. Dit kan om verschillende redenen zijn, een is dat we ze op het enorme scherm kunnen zien langs de lijn. Ik zie dat Marvel de komende jaren naar de donkere kant gaat. We zagen het Earth -rijk, nu zullen we velen waarschijnlijk kosmisch worden, en dan hoop ik de donkere kant van Marvel te zien. Misschien zien we zelfs wat middernachtzonen ook!

De CGC -volkstelling toont slechts ongeveer 10 problemen die worden beoordeeld met 2 daarvan zijn Signature Series. Wat de FMV betreft, er is slechts één verkoop opgemerkt voor een 9,8 voor $ 55. Wat betekent dit? Dit houdt in dat u in het wild talloze exemplaren goedkoop kunt ontdekken. Houd een oogje in het oog op geesten van wraak #1!

3. Zorgen (avontuur in) #24

Dit is nog een goudklompje die het pakken waard is, vooral omdat het zowel goedkoop en snel beschikbaar is. Zelfs met alle vertragingen begrijpen we allemaal dat Morbius binnenkort zal komen. Dat gezegd hebbende, dit is het eerste uiterlijk van Blade buiten Tomb of Dracula naast het probleem waar Morbius en Blade zich eerst voor het eerst ontmoeten. Ik zie deze samen op het enorme scherm komen en wat filmmagie maken. Het wordt tijd dat Marvel in het bovennatuurlijke rijk is gesprongen en je kunt niet verslaan met deze twee.

Als we naar de CGC -volkstelling kijken, zien we dat er ongeveer 114 zorgen zijn (avontuur in) #24 boeken beoordeeld met veel meer in de wilde raw. Een 9,8 grad -boek ziet $ 550 voor de FMV, maar als u een paar cijfers neerschiet, kunt u een 9,4 scoren voor $ 180 of minder. Het is duidelijk dat ruwe boeken nog goedkoper in prijs zullen zijn.

2. Tombe van Dracula #13

Betreed Deacon Frost, de vampier die de moeder van Blade tijdens de geboorte heeft beet en geeft Blade zijn krachten. Dit probleem introduceert ons, met een cameo, de man die Blade schonk met vampierstatus. Wanneer de film uitkomt, zal dit absoluut spijken. Hoewel zijn eerste optreden altijd degene is die je wilt, is dit een fantastische tweede plaats. Geloof erover, je kunt Blade en zijn oorsprong niet introduceren zonder zowel vorst als zijn moeder op te nemen. Naar mijn mening is dit een geweldig boek om goedkoop te komen, wacht tot de kosten springen, evenals dan verkopen.

Een paar jaar geleden zou Tomb van Dracula #13 in een 9,8 u slechts ongeveer $ 500 kosten. Als je nu een kijkje neemt, heeft een 9,8 een FMV van $ 1.550 en klimt hij langzaam. Als u echter enkele cijfers verlaagt, doet de prijs dat ook. Een 9.0 bood enkele maanden terug voor $ 60 onder de FMV van $ 180. Dit laat zien dat aanbiedingen kunnen worden gedaan en dat mensen die boeken nog steeds verplaatsen. Zoals ik echter al zei, dit boek zou ik kopen en vasthouden tot het nieuws valt, dan verkopen.

1. Tomb of Dracula #10

We zijn verschenen in de crème de la Crème, de top van de top voor deze blog, de eerste verschijning van Blade the Vampire Slayer in Tomb of Dracula #10. Met een dollar en een droom, is dit jonge paar bij de London Docks die een methode probeert te ontdekken naar dat land van dromen en wegen geplaveid met goud, Amerika. Howenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.