signle blog post

Post Type: Standard

Interview: Kathryn Immonen op Marvel’s X-Men: Pixie Strikes Back

Dit bericht is ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
Interviews en kolommen

X-Men: Pixie slaat terug

Kathryn Immonen heeft boeken geschreven als nooit zo slecht als je denkt, runaways en Patsy Walker: Hellcat. Deze maand vertelt ze een verhaal over een van Marvel’s mutanten in X-Men: Pixie slaat terug. Roger Ash van Westfield heeft onlangs contact opgenomen met Immonen om veel meer over dit boek te leren.

WESTFIELD: Wat is er aan Pixie dat je tot dit project heeft aangetrokken?

Kathryn Immonen: Om eerlijk te zijn, had ik weer het geluk om gevraagd te worden om iets voor Pixie te pitchen. Ik weet dat Nick Lowe al een tijdje een klein beetje voor haar gaat en ik ben heel blij om aan boord te zijn. En hoewel ik brutaal eerlijk ben … het duurde wat tijd om op te warmen voor de kleine lieveling. Ze leek over het algemeen een personage te zijn met een gebrek aan conflict. Ze heeft deze hinderlijke kwaliteit van meedogenloos beat op de hoogte zijn en hoewel ze eigenlijk een deel van haar ziel mist, leek het haar niet vooral te storen. Maar er is iets verleidends over hoe haar mutante krachten de grenzen tussen mutant en magie lijken te verleggen en ze heeft ook deze heerlijke neiging om gewoon een soort, uh, haar takje te breken. Waarvan ik niet overtuigd ben dat ze helemaal komt, is dat ze de verzorger van de soul -dolk is.

Westfield: Wat kun je ons vertellen over X-Men: Pixie Strikes Back? Wie zijn enkele van de betrokken personages en kun je ons iets vertellen over het verhaal?

IMMONEN: Het korte antwoord is dat het een meisjesavondje vreselijk is verdwenen, gruwelijk verkeerd en dat is ‘mis’ met een hoofdstad ‘oh mijn god’. Het draait om Pixie, X-23, Mercury, Hisako en Blinddoek. Ik vind ze erg leuk als een groep van iets meer dan vrienden, veel meer als zussen … hoewel nogal veel meer borgia dan Bennet. De echte vragen die we stellen en beantwoorden, draaien rond die Pixie’s ouders zijn en, geloof me, het gaat een lange weg in de richting van het beschrijven van haar krachten en haar gedrag. En hoewel het nauwelijks goed nieuws is voor Pixie, is het vrij lekker.

Westfield: Je werkt samen met kunstenaar Sara Pichelli aan het boek, met wie je ook hebt gewerkt aan Runaways. Wat kun je ons vertellen over je samenwerking en wat je vindt dat ze naar het boek brengt?

Immonen: Ik kon niet gelukkiger of meer geluk zijn dan Sara in dit boek te hebben. Ik heb eerlijk gezegd niet veel contact met haar, maar echt, het is een soort van mijn voorkeur. Ik vind het zo leuk om verrast te zijn. Ze zei wel dat ze een aantal verschillende dingen op deze mini-serie wilde proberen en, van alle pagina’s die ik tot nu toe heb gezien, ziet het er gewoon zo fantastisch uit. Het lijkt nog steeds op Sara, maar lijkt echt doelgericht ontwikkeld voor dit project.

WESTFIELD: Het is niet zo gebruikelijk dat twee vrouwen de makers van de reguliere strip met een vrouw zijn. Denk je dat dat een verschil maakt – of een verschil in dit verhaal – of is het geslacht van het personage zo belangrijk voor jou als schrijver?

Immonen: Wat kan ik zeggen. Het is een geweldige tijd om een ​​vrouwelijke ontwerper te zijn bij Marvel. En hoewel je ideaal bent dat de make -up van ons team (en laten we de prachtige colorist Christina -stam niet vergeten) is ongewoon, ik denk dat het het product is van beschikbare talent, geen bedoeling. In mijn ervaring zijn individuele editors bij Marvel klaar en klaar om makers te verdedigen en ik ben erg dankbaar voor de kansen die mijn kant op zijn gekomen. Ik weet niet zeker welk verschil, eventueel, geslacht op een algemeen niveau maakt. Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar eerlijk gezegd vind ik elk personage moeilijk en uitdagend en geweldig en woedend.

Westfield: Hoeveel bindt dit boek met de rest van de X-Men-boeken?

IMMONEN: Het is absoluut een onderdeel van wat er aan de hand is met continuïteit en heeft niet alleen de meisjes gevolgen, maar ook vooral Emma, ​​Nightcrawler, Psylocke…. Uh, rockslide en anole.

WESTFIELD: Zijn er nog andere banen waaraan u werkt die u wilt vermelden?

Immonen: Jongen, zou ik! Ik kan het nog niet, maar er komen grote, geweldige plannen op.

Aankoop

X-Men: Pixie slaat terug

Leave a Reply

Your email address will not be published.