signle blog post

Post Type: Standard

All-New Quake Champions verhalen om te lanceren augustus 2017

Media release-Titan Comics en Bethesda SoftWorks zijn verheugd om aan te kondigen dat Cquake® Champions ™ -strips in augustus winkels en digitale apparaten zijn; Gebaseerd op de enorm populaire videogameserie!
De Quake -franchise brak New Ground voor multiplayer -concurrentie in de eerste release 20 jaar geleden. Quake’s snelle, hectische en op vaardigheden gebaseerde multiplayer arena-gevechten bracht een nieuwe grens in kaart voor grafische afbeeldingen en gameplay. 2017 markeert de felverwachte release van de Quake Champions -videogame en in augustus – deze zelfde griezelige actie betreft strips!

De nieuwe stripboekenreeks van Titan Comics zal duiken in de bloedige achtergronden van de Champions of Quake – Ranger, Visor, NYX en meer; Met sensationele kunst van Alan Quah (Dark Souls)-maak je klaar voor het grisliest interdimensionale frag-fest dat je ooit hebt gezien!

Kijk binnenkort naar veel meer aankondigingen in de Quake -serie van Titan Comics!

De stripreeks wordt gelanceerd in stripwinkels in augustus 2017.

Voor nog meer nieuws en ontwikkelingen in het initiatief, sluit u aan bij Titan Comics op Facebook, Twitter of Tumblr.

Over Bethesda Softworks:
Bethesda Softworks, onderdeel van de Zenimax Media Inc. Family of Companies, is een wereldwijde uitgever van interactieve software voor thuis entertainment. Titels onder het Bethesda -label zijn onder meer blockbuster -franchises zoals de Elder Scrolls®, Doom®, Quake®, Fallout®, Wolfenstein®, Dishonored®, The Evil WithIntM, Prey® en Rage®. Ga naar www.bethsoft.com voor nog veel meer informatie over de producten van Bethesda Softworks.

Over Titan Publishing Group:
Titan Publishing Group, opgericht in 1981, maakt deel uit van de Titan Home Entertainment Group (die ook Titan -tijdschriften, Titan Merchandise en Forbidden Planet, de prestigieuze Scifi Specialist Shop -keten omvat).

Titan Books is een toonaangevende uitgever van film-, tv- en game-tie-in fictie- en kunstboeken, evenals het publiceren van een robuuste originele fictielijst die gespecialiseerd is in SF, Fantasy, Horror en Crime. Titan Comics publiceert handelsbacks en grafische romans in het VK en Noord -Amerika. De uitgebreide catalogus vooraan en backlist bevat prestigieuze gelicentieerde personages en eigenschappen, waaronder Batman, Doctor Who, Superman, Tank Girl en The Simpsons, evenals de veelgeprezen series van de maker van dergelijke bloeddorst: One Nation Under Water and Man Plus.

Titan Publishing Group vierde 35 jaar publiceren van de beste strips, grafische romans, fictie en erkende publicatie in 2016.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Comiclist Preview: Quake Champions #1get klaar voor het grisliest interdimensionale frag-fest dat je ooit hebt gezien! Brandnieuwe strips gebaseerd op de best verkochte franchise, die rechtstreeks leidt naar de komende nieuwe game-Quake: Champions! Quake Champions #1 Writer: Ram V Artist: Al …
10 augustus 2017 in “Comics”

Comiclist Previews: Quake Champions Tphellish Landscapes, Brutal Violence en Arcane Ouderder God’s Collide in deze gloednieuwe striptitel gebaseerd op Bethesda’s Cult First-Person Shooter Videogame Franchise. Terwijl de aarde in een oorlog zonder einde brandt, grimmige jagers van de verre uithoeken van de …
1 juni 2018in “Comics”

Dark Horse en Bethesda Softworks kondigen officieel de kunst van Doommedia-release aan-The Art of Doom is een enorme kunst van ID Software®’s langverwachte first-person shooter Doom®. De gerenommeerde game die een genre definieerde, Doom wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke games ooit gemaakt en keert terug als een brutaal leuk …
9 februari 2016 in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.