signle blog post

Post Type: Standard

Harvey Awards Nomination Ballots van Harvey Awards vanwege 6 mei

Media release-De uitvoerend comités van de Harvey Awards en de Baltimore Comic-Con zijn verheugd de officiële nominatie-stembiljet te presenteren voor de Harvey Awards van dit jaar, ter ere van werk gepubliceerd in de Kalenderjaar 2012. De Harvey Awards erkennen een van de Harvey Awards, genoemd ter ere van wijlen Harvey Kurtzman, een van de veel ingenieuze talenten van de industrie, zowel in strips als opeenvolgende kunst. De 26e jaarlijkse Harvey Awards worden zaterdag 7 september 2013 uitgereikt als onderdeel van de Baltimore Comic-Con.
Voor het eerst kunnen Harvey Awards -nominatie -stembiljetten worden ingediend met behulp van een op het internetformulier. Als u een stripprofessional bent, kunt u stemmen op internet op harveyawards.org/2013-nomination-ballot/. Dit zorgt voor een veel eenvoudiger en snellere techniek voor de deskundige buurt om hun genomineerden in te dienen! Stemmers zijn verschuldigd voor inzending tegen maandag 6 mei 2013.

Bovendien, als kiezers liever zouden, kunnen stembiljetten worden gedownload van exact dezelfde pagina, voltooid, en verzonden door middel van postpost of e-mail. Alle inzendingstechnieken zijn toegestaan.

Nominaties voor de Harvey Awards worden uitsluitend gekozen door makers – degenen die schrijven, tekenen, inkt, brief, kleur, ontwerp, bewerken of anderszins worden opgenomen in een innovatieve mogelijkheden in het stripveld. De Harvey Awards zijn de enige marktprijzen die zowel genomineerd als gekozen door het volledige lichaam van stripboekenprofessionals.

Naast het worden aangeboden op de website, worden stembiljetten verzonden naar alle grote uitgevers en worden ze gedistribueerd op komische conventies. We kijken vooruit naar uw betrokkenheid en input bij dit proces, evenals we vooruit kijken om u te zien bij de Baltimore Comic-Con en de Harvey Awards.

De Harveys zouden niet mogelijk zijn zonder de gulle sponsors van de prijzen. Sponsors voor de Harvey Awards van het afgelopen jaar waren de Baltimore Comic-Con, Boom! Studio’s, Captain Bluehen Comics, Cards, Comics en Collectibles, Comicmix, ComicWow!, Comixology, DC Entertainment, Geppis’s Plezier Museum, Insight Studios Group, Painted Visions Comics, Cards en Games, Richmond Comix en Games, Steve Conley’s BLOOP, EN SAMEN SIBLES INC.

Zowel bedrijven als individuen die nadenken over het sponsoren van de Harvey Awards 2013, kunnen dit doen door contact met ons op te nemen via harveys@baltimoreComiccon.com.

De Baltimore Comic-Con van dit jaar wordt gehouden van 7-8 september 2013. De ceremonie en banket voor de Harvey Awards worden zaterdagavond 8 september gehouden. Extra details over de Harvey Awards en de prijsuitreiking worden de komende maanden vrijgegeven.
Over de Harvey Awards
De Harvey Awards zijn een van de oudste en veel gerespecteerde prijzen van de stripboekindustrie. Met een geschiedenis van meer dan 26 jaar, de laatste 8 in combinatie met de Baltimore Comic-Con, erkennen de Harveys indrukwekkende prestaties in 22 categorieën. Het zijn de enige genomineerde marktprijzen en gekozen door het volledige lichaam van stripboekenprofessionals. Zie www.harveyawards.org voor veel meer informatie
Over de Baltimore Comic-Con
De Baltimore Comic-Con viert zijn 14e jaar van het brengen van de stripboekenmarkt naar het Baltimore en de regio Washington D.C. Met een gastenlijst ongeëvenaard in de industrie, wordt de Baltimore Comic-Con gehouden van 7-8 september 2013. Zie voor veel meer informatie www.baltimoreComiccon.com.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

2013 Harvey Nomination Ballots vanwege 6 mei Media Release-De uitvoerend comités van de Harvey Awards en de Baltimore Comic-Con kondigen onze laatste tip aan dat de officiële nominatie-stemming voor de Harvey Awards van dit jaar, ter ere van werkzaamheden gepubliceerd in het kalenderjaar 2012, zijn verschuldigd …
3 mei 2013 in “Comics”

Harvey -nominatie -stembiljetten verschuldigd maandag 28 maart – Media Release – Nominatie Ballots voor de Harvey Awards 2011, ter ere van werken die in 2010 zijn gepubliceerd, zijn verschuldigd maandag 28 maart. Stemmers worden geaccepteerd per e -mail tot middernacht, 28 maart. Voor degenen die de stemming willen mailen, moet het worden afgestemd door …
17 maart 2011 in “Comics”

2011 Harvey-nominatie-stembiljetten zijn nu beschikbare release-de uitvoerende commissies van de Harvey Awards en de Baltimore Comic-Con zijn verheugd de officiële nominatie-stemming te presenteren voor de Harvey Awards van dit jaar. genoemd ter ere van wijlen Harvey Kurtzman, een van de veel innovati van de industrie …
3 februari 2011 in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.