signle blog post

Post Type: Standard

Dynamite evenals Ubisoft® Team evenveel als Public Tom Clancy’s Splinter Cell® Echoes! Nathan Edmondson Tackles -serie in Canon!

Deze publicatie is ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
persbericht

Splintercel echo’s #1

Mt. Laurel, NJ, 18 april 2014-Vandaag onthulde Dynamite Home Entertainment dat het samenwerkt met Ubisoft om Tom Clancy’s Splinter Cell Echoes uit te brengen, een spannende stripboekenreeks gebaseerd op de bekroonde Tom Clancy’s Splinter Cell Video Game-franchise die heeft over de hele wereld veel meer dan 27 miljoen exemplaren aangeboden omdat de introductie in 2002.

Splinter Cell Echoes neemt de locatie tussen de gebeurtenissen van Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction® en Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist ™. De stripboekenreeks overbrugt de ruimte tussen de twee games met een realistisch, origineel verhaal dat de toon zet voor de openingsevenementen in Splinter Cell Blacklist.

Splintercel Echo Preview pagina 1

Sam Fisher, wanneer een splintercel – een clandestiene elite operatief die werkt in de schaduwen van de NSA – is nu met pensioen. Zijn vijanden zijn dat echter niet. Gehouden door dromen en herinneringen aan zijn verleden, worstelt hij om zijn leven weer in elkaar te zetten. Wanneer echter een mysterieuze terroristische organisatie genaamd Krowe doelen over de hele wereld begint na te streven, is Sam’s knowhow nodig om hun eindspel te ontdekken en te stoppen voordat de dodelijke plot zich ontvouwt.

De baan is geschreven door Nathan Edmondson, de kritisch geacclaimeerde schrijver van Black Widow en de Punisher, die voor het eerst met Dynamite werkt. Marc Laming, de kunstenaar achter ballingschap over de wereld van de apen, de spoeling, de activiteit en het eigen Kings Watch van Dynamite, zal bij hem komen.

Splintercel Echo Preview pagina 2

“Met Ubisoft, Marc Laming en ik had de duidelijke kans om een ​​van de meest succesvolle en herkenbare franchises in videogames aan te kunnen”, zegt schrijver Nathan Edmonson. “Ik vertel een volledig evenals origineel verhaal dat op zichzelf staat als een actie-spionagestal waar we allebei blij mee zijn, waardoor een verhalend aspect wordt gebracht aan de opwinding van het spel in een methode die alleen een strip kan doen . ”

Splintercel Echo Preview pagina 3

“Ik heb een fantastische tijd gehad om met Dynamite op Kings View & Flash Gordon te werken, dus het is echt geweldig nieuws dat de uitgever het huis wordt voor splintercel -echo’s. Het is een rammelende geweldig spy-fi garen vol met het soort verhaalaspecten dat Nathan het beste doet. Het is een verhaal dat een geweldige fanservice biedt, terwijl ze op dezelfde manier beschikbaar zijn voor mensen die de Splinter Cell World niet begrijpen-dit is een kick ass, globe-trotting trick-operatief zonder beperkingen, “verklaarde Marc Laming.

“We zijn zeer verheugd om met Ubisoft aan dit project samen te werken en te begrijpen dat het slechts het begin is van een fantastische verbinding tussen de bedrijven”, aldus CEO/uitgever Nick Barrucci. “Dit boek ziet er zo goed uit en leest fantastisch, en we geloofden echt dat het het verdiende om door dynamiet een breed publiek te bereiken. Wanneer je de serie hebt bekeken, zul je zien waarom Ubisoft Nathan en Marc delegeerde om een ​​verhaal in continuïteit met de games te kunnen vertellen, zeker een hoge eer. Nathan Edmonson nam een ​​videogame, en maakte het vandaag een van de allerbeste strips. Het schokt me helemaal niet dat Marvel hem delegeerde met zulke essentiële eigenschappen met de Punisher en Black Widow. Naast die boeken slaat hij ze uit het park! Geïntegreerd met de kunst van de extreem bekwame Marc Laming, het is gewoon een ideaal in vorm overal. ”

Splintercel Echo Preview pagina 4

Tom Clancy’s Splinter Cell Echoes werd eerder alleen aangeboden in een beperkte printrun als onderdeel van de Splinter Cell -editie van Tom Clancy. Dynamite zal de taak vrijgeven als een vier probleem mini-serie verzenden van juli tot oktober, met een collectie die kort daarna wordt gepubliceerd. De taak functioneert nieuwe covers van Marc Laming en omvat bonusaanbieding achter de schermen materiaal in elk probleem van Ubisoft.

Ga naar: voor nog veel meer informatie, bezoek :.

Leave a Reply

Your email address will not be published.