signle blog post

Post Type: Standard

3 redenen waarom u de ‘paradiso’ van Ram V, Devmalya Pramanik en Business from Picture Comics

‘3 moet uitchecken waarom u de semi-regelmatige schijnwerpers van een bepaalde serie moet lezen …’ is beschadigd voor een bepaalde serie Comisch dat volgens ons op uw pull -lijst moet staan. Of het nu gaat om zijn thematische verkenningen, zowel ambacht als presentatie, of als het iets heel veel meer frivoleus is, we zullen je een trio van richtlijnen geven over waarom je elk geselecteerd boek moet inspecteren …

In een post-apocalyptische toekomst, eeuwen na een catastrofale gebeurtenis die werd begrepen als de middernacht veranderde de wereld voor altijd, bestaat de mensheid in een voornamelijk technologievrij specificeren van bestaan. Paradiso voldoet aan de reis van Jack Kryznan die wordt achtervolgd door een cruciale gebeurtenis in zijn jeugd toen hij bezit kreeg van het mysterieuze item dat werd begrepen als de pneuma’s. Als hij antwoorden probeert te vinden, zoekt hij doorgang naar de bewuste stad Paradiso – een van de laatste bloeiende plaatsen op de wereld – waar hij gelooft dat hij de zorgen rond zijn verleden zal begrijpen.

Eén kleine daad van vriendelijkheid zal echter andere facties in het spel brengen. Jack zal zichzelf ontdekken die wordt achtervolgd door de krachtige fractieleider Hazard, die de angstaanjagende Cyborg Guardians of the City tegenkomt en de aaseters die op de loer liggen binnen zijn muren bevredigen. Laag op laag van geheim wordt langzaam ontdekt in een legendarische sci-fi saga van het team van Ram V, Devmalya Pramanik, Dearbhla Kelly, Alex Sollazzo, Aditya Bidikar, Alba Cardona Gil evenals Mathanki Kodavasal. Allemaal bewerkt door Lizzie Kaye.

Hier zijn onze 3 redenen om Paradiso op te halen …

#1-Intelligente, gelaagde science-fiction die herlezen profiteert

Paradiso is niet altijd een simpele uitgecheckte en dat is positief! Ram V trekt het publiek binnen met stukjes informatie over het grotere geheel van het boek, plaagt ze zorgvuldig met nieuwe onthullingen, en zorgt ervoor dat elk antwoord dat hij geeft alleen veel meer vragen opent. Het moedigt een extra mate van interactiviteit aan met, evenals onderdompeling in, zowel het verhaal en geeft aan dat de zoektocht van Jack naar de realiteit netjes gespiegeld is in de leeservaring van het publiek, omdat ze er ook naar kijken om de puzzelstukjes in elkaar te zetten.

Wat is de ware aard van Paradiso en zijn voogden? Hoe veel van de legendes eromheen precies zijn geworteld in de realiteit? Wie of wat is de mysterieuze kijker? Waar komt de vreemde realiteitsveranderende mist die de stad voortkomt, evenals wat het doel is? EN wat is de functie van de stad in zo veel van de verleden van de cast? Slechts enkele van de zorgen van een serie die verhalend vergelijkbaar is met verloren … behalve met een geschikt langdurig gameplan.

Elke herlezing maakt gebruik van nieuwe hints en mogelijkheden. Als je veel meer dan decompressie wilt, evenals gemak escapisme van je seriële strips, dan is Paradiso veel zeker het boek voor jou.

#2 – Een innovatief team dat werkt in de beste synchroniciteit

Rising Star Aditya Bidikar won de allerbeste Letterer Award in de beschadigde Frontier Awards van vorig jaar, terwijl Ram V werd genomineerd in de categorie Breakout Skill. Dus u begrijpt vanuit een BF -oogpunt dat we al veel aandacht hebben voor de betrokken makers. Dit is op zijn best in de wereld, waarbij Ram V het onwaarschijnlijke bereikt en ons een nieuwe draai geeft aan de vereisten van post-apocalyptische fictie met een stad die lijkt te proberen de mensen binnen haar grenzen te begrijpen als ze zijn als ze zijn proberen haar te begrijpen. Kunstenaar Devmalya Pramanik realiseert die ideeën met sensationele afbeeldingen van deze verwoeste wereld in al zijn onwaarschijnlijke tegenstrijdigheden van kale vergezichten tot kronkelende, claustrofobische stadsomgeving. Met de meest sfeervolle kleur van Dearbhla Kelly, Alex Sollazzo en Alba Cardona Gil die elke stadsatmosfeer zijn eigen unieke omgeving biedt, is dit een innovatief team dat werkt in sublieme harmonie.

#3 – Een realistische weergave van een wereld in beroering

Ja Paradiso is een boek vol pure, grote sci-fi-ideeën en ze staan ​​voorop in de leeservaring, maar op een subtieler niveau biedt de diverse cast van personages Paradiso een cruciale authenticiteit. De mensheid is zowel in zijn eindtijd als deze laatste staande hub van de beschaving, zou zichzelf natuurlijk ontdekken die een kosmopolitische bevolking huisvest. Een echte dystopische toekomst, maar één met Glimmers of Hope – waar de laatste van de mensheid niet zozeer samen wordt getrokken vanwege de laatste stand, maar om de beschaving samen te herbouwen.

Ram V (W), Devmalya Pramanik (A), Dearbhla Kelly (C/D), Alex Sollazzo, Alba Cardona Gil (C), Aditya Bidikar (L), evenals Mathanki Kodavasal (D)

De allereerste paradiso -handel belangrijke singulariteit wordt nu aangeboden bij Picture Comics. De strip wordt maandelijks gepubliceerd door fotostrips geprijsd $ 3,99.

Feature van Andy Oliver

Leave a Reply

Your email address will not be published.