signle blog post

Post Type: Standard

DC Fandome komt terug in de herfst 2021 voor nog een online evenement

Het online fan-evenement DC Fandome keert terug in de herfst 2021, zelfs als persoonlijke conventies zijn ingesteld om te hervatten. Het evenement dat alle dingen die DC promoot, van films tot shows tot videogames promoot, zal mensen van over de hele wereld opnieuw in staat stellen om rond hun gadgets te verzamelen om de banen te vieren met in de hoofdrol personages van DC Comics.

Laatste zomer toen de Covid-19 pandemie de wereld in wanorde gooide, ontdekte entertainmentbedrijf zich in een vreemde positie. Met zoveel mensen thuis vastgehouden, was hun potentiële publiek groter dan ooit. De pandemie betekende echter dat mensen niet naar films gingen, evenals persoonlijke conventies, allemaal gesloten. Het DC Fandome Online Fan -evenement werd dus geboren. Daar zagen we eerst voor het eerst een teaser voor de Snyder Cut of Justice League. We kregen ook een nieuwe blik op vraag Lady 1984. Dwayne Johnson heeft blootgelegd dat de Justice Society in Black Adam zou zijn. Ze verifieerde ook de dubbele Batman multiverse extravaganza die de flashfilm zal zijn. Het hoogtepunt was natuurlijk de trailer voor de Batman, de nieuwste ervaring met een derde caped Crusader. Na drie maanden niets om echt enthousiast over te zijn, zorgde DC Fandome ervoor dat mensen weer om DC -films geven.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.MP4

0 seconden van 12 minuten, 40 seconden

Live
00:00
12:40
12:40

Samen met enorme functiefilms en tv -programma’s op de CW en Epix, zal het DC Fandome Online -evenement ook waarschijnlijk HBO Max Originals blootleggen, sommige die zelfs eind 2021 kunnen in première. De allereerste, maar het is mogelijk dat nieuwe banen tijdens het evenement officieel zullen worden onthuld.

DC Fandome debuteert op zijn eigen site op 16 oktober 2021.

Wat denk je? Ben je enthousiast over DC Fandome 2021 of ben je niet bezig met het online evenement? Over welke baan hoop je het meest te horen? Vertel het ons in de reacties hieronder.

Uitgelichte foto via DC Comics

Leave a Reply

Your email address will not be published.