signle blog post

Post Type: Standard

Oscar Isaac grafische roman in the Works

In december ziet u acteur, producent en gecertificeerde hartverhuizing Oscar Isaac in de huidige aanpassing van Dune (zie de eerste beelden hier). Hopelijk. Maar als een drukke artiest, is dat niet het enige aanstaande werk dat hij heeft. In feite waagt hij zich buiten de wereld van films. Nee, geen tv. Nou, niet alleen tv. We kunnen volgend jaar ook een grafische roman van Oscar Isaac verwachten. Het is echter niet alleen tekeningen van Oscar Isaac.

De grafische roman van Oscar Isaac zal hoofdwonden zijn: Sparrow

Afbeelding door middel van legendarische strips

Ondanks de Star Wars van Isaac verleden of zijn in het spiderverse verleden of zijn sensationele wending als detective Fartman in de kaskraker die we allemaal kennen en waar we van houden, Lenny the Wonder Dog, is dit geen superheldenverhaal. Niet echt. Volgens de legendarische strips, de uitgever, Head Wounds: Sparrow is veel meer een bovennatuurlijke vermenging over spiritueel verhaal. In feite klinkt het als tinten van Constantijn, zeg ik vol vertrouwen, omdat ik de film nog nooit heb gezien of de strip heb gelezen. Maar je beslist. De eigen beschrijving van Legendary zegt:

x

Mario Kart DLC Gold Rush.MP4

0 seconden van 12 minuten, 40 seconden

Live
00:00
12:40
12:40

Leo Guidry is een slecht persoon en een nog ergere agent. Wanneer hij een psychische hoofdwond lijdt, glijdt zijn leven op het rand in spirituele oorlogvoering. In een landschap van engelen, duivels en alles daartussenin kan een persoon volkomen verstoken van empathie een manier vinden om van de krachten van duisternis af te komen die zijn realiteit hebben geïnfiltreerd?

Isaac zal het verhaal echter niet echt schrijven

De grafische roman is zogenaamd een samenwerking tussen Oscar Isaac en zijn jeugdvrienden Bob Johnson en John Alvey. Isaac is echter niet de auteur of de kunstenaar. In plaats daarvan vermeldt de legendarische betrokkenheid van Isaac als het ‘ontwikkelen’ van het verhaal. Als hij alleen zijn naam aan het project bevestigt, zodat zijn vrienden veel meer sap kunnen krijgen, dan goed voor hen.

Terwijl Alvey het verhaal bedacht, creëerde Johnson het concept en haalde hij inspiratie uit een droom die hij had nadat bij hem de diagnose niet-Hodgkin-lymfoom was gesteld. In een verklaring zei Isaac: ‘Bob Johnson heeft een geest en een ziel als niemand anders. Onze vriendschap en creatieve samenwerking heeft bijna drie decennia overspannen. Ik zou niet veel extatischer kunnen zijn om zijn speciale en unieke visie op hoofdwonden te brengen: Sparrow tot leven met de buitengewone groep kunstenaars die we hebben verzameld. ”

En over die kunstenaars gesproken, Brian Buccellato (Injustice: Goden onder ons) schrijft de roman. Christian Ward (Marvel’s Black Bolt) wordt de kunstenaar voor het boek. Legendary zegt dat we het begin volgend jaar kunnen verwachten.

Vertel ons wat je vindt van de komende grafische roman van Oscar Isaac (ISH). Klinkt het als iets dat je graag zou willen lezen? Reageer hieronder of op onze sociale media.

Uitgelichte afbeelding door middel van Warner Bros en Legendary Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published.