signle blog post

Post Type: Standard

Een voorsprong krijgen op Marvel Legacy

Dit bericht is ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
Interviews en kolommen

KC Carlson door Keith Wilson

een KC -kolom door KC Carlson

Het zal interessant zijn om te zien hoe iedereen gaat reageren op het nieuwe Marvel Legacy Initiative dat afgelopen weekend overal in de plaats is aangekondigd. In het geval dat je het nog niet hebt gehoord, start Legacy in oktober vol gashendel in veel Marvel -boeken (maar wordt gevraagd om deze maand te kopen!).

De machtige Thor #700

Volgens Marvel (en ik citeer), “zal Legacy de dramatische terugkeer van tientallen van zijn veel geliefde helden, schurken, teams en artefacten in vette verhalen inluiden die het volgende hoofdstuk van het Marvel -universum zullen beginnen.” Een van de big-deal aspecten van Legacy voor oude lezers/fans is de aankondiging van Marvel dat ze terugkeren naar de originele “Legacy” -serie-nummering. Dat duidt op het geven van strips het cumulatieve probleemnummer dat elke serie moet hebben gehad die er niet zo veel door de mens gemaakte herstart is geweest om die “geweldige” eerste nummerverkoop te krijgen.

In hun persberichten heeft Marvel gezegd: “Voor een grondige blik op onze terugkeer naar de originele nummering, kunnen fans advies inwinnen bij Marvel’s Renumbering Chart – een nuttige en gemakkelijke manier om aan boord te springen met onze oude inhoud!” Ik weet niet waar die grafiek zal worden gehost of afgedrukt, en dat lijkt een uitzonderlijk nieuwe reader-onvriendelijke aanpak, maar dit initiatief is stevig gericht op het terugkomen van fans op de lange termijn.

(Het gerucht gaat dat fans slim werden en gewoon wegliepen toen alle verschillende Marvel-starters verwarrend voor hen werden, en de laatste paar rondes van reboots eindigden in teleurstellende dalingen in de verkoop in plaats van de verhogingen waar ze op hoopten. Ik vind het geweldig als fans slim genoeg worden om niet alleen blindelings aan te nemen wat er naar hen wordt gegooid.)

Captain America #695

En hier is een goed begin. Het is niet in de huidige verzoeken, maar er werd onlangs aangekondigd dat er een nieuwe (of veel beter, voortdurende, voortdurende) Captain America -serie zal zijn met Steve Rogers door schrijver Mark Waid en kunstenaar Chris Samnee. Hun run begint met Captain America #695. We hebben dat creatieve team al twee keer gezien: op Daredevil in 2012 en op Black Widow in 2015. Ze werken goed samen. En dit zal Waid’s derde keer op Cap als schrijver zijn, beide vorige runs worden niet door hem afgebroken. (Ik wed dat hij van mind-gecontroleerde pet afkomt!) Wat kunst we hebben gezien is geweldig en zelfs het logo van het boek is retro!

De reboot afstemmen

Aan het einde van de marketing doet Marvel naar verluidt hun best om (opnieuw) hun nieuwe publicatie-initiatief te lanceren met een “dynamische nieuwe handelsjurk die een schoon springpunt voor nieuwe lezers aangeeft.” (En hopelijk ook terugkerende lezers.) Plus, veel boeken hebben drie bonusaanbieding “Marvel Primer Pages” gemaakt om nieuwe en terugkerende lezers in te halen. (Ik hoop dat we hiervoor geen drie verhaalpagina’s verliezen … het is zeker iets dat Marvel uit het verleden zou trekken …)

Dus wat zit er in de boeken?

We hebben hier nog niet veel van gezien (alleen de Marvel -previews die vandaag winkels raken), dus we zullen hun woord over veel van het ideaal moeten geloven …

Invincible Iron Man #593

Waarschijnlijk is het meest interessante (en minst gepromote) aspect van Marvel Legacy het feit dat niet alle reguliere lopende Marvel -titels en personages er (althans in eerste instantie) bij betrokken zullen zijn. Ik weet niet zeker hoe ik daarover denk (vooral als het Marvel verandert in een tweeledig superheldbedrijf). Aan de andere kant is het redelijk goed uitgewerkt voor DC -regeneratie – waardoor verhalen en personages buiten regeneratie miniseries en andere publicaties kunnen hebben die aan hen zijn gewijd.

Dit is hoe de eerste maand van Marvel Legacy Books zich afspeelt (niet-betrokken Marvel-titels die niet worden vermeld):

Geesten van wraak #1

Week één: te koop 4 oktober

Avengers #672

ICeman #6

Iron Fist #72

Jessica Jones #13

Royals #9

Geesten van wraak #1

Venom #155

X-Men: Gold #13

Geweldige Spider-Man #789

Week twee: te koop 11 oktober

Geheel nieuwe wolverine #25

Geweldige Spider-Man #789

Verdedigers #6

Verachtelijke Deadpool #287

Falcon #1

Gwenpool, de verbazingwekkende #21

Uncanny Avengers #28

X-Men: Blue #13

Champions #13

Week drie: te koop 18 oktober

Kabel #150

Champions #13

Ongelooflijke Hulk #709

Invincible Iron Man #593

Luke Cage #166

Mighty Thor #700

Monsters losgelaten #7

Spider-Gwen #25

X-Men: Gold #14

X-Men Blue #14

Week vier: te koop 25 oktober

Geheel nieuwe wolverine #26

Geweldige Spider-Man #790

Amerika #8

Black Panther #165

Verachtelijke Deadpool #288

Jean Gray #8

Kapitein Marvel #125

U.S. Avengers #11

X-Men: Blue #14

Bekijk enkele van die substantiële probleemnummers!

Verdedigers #6

We gaan ervan uit dat er in de volgende maanden veel meer titels zullen worden toegevoegd. Het lijkt er ook op dat ze een beetje snel en los spelen over wat een “legacy” -titel is, omdat verdedigers de afgelopen decennia veel verschillende series hebben gehad en (IMHO) een probleemnummer moeten hebben dat hoger is dan #6. (Tenzij ze nits boven def kiezenEnders vs. de verdedigers. Goh, dat zou dom zijn.) Ik denk dat de vorige miniserie van Falcon en one-shot ook niet tellen.

Meer titels en personages worden waarschijnlijk in de toekomst aan Marvel Legacy toegevoegd, omdat nieuwe titels en personages worden gemaakt of nieuw leven ingeblazen. We zijn al op de hoogte van de bovengenoemde Captain America-titel. Het zal interessant zijn als een van de andere huidige Marvel -titels of personages aan Legacy wordt toegevoegd nadat hun huidige serie onvermijdelijk hun cursus heeft uitgevoerd. Moet een toekomstige Hawkeye-serie die aan Legacy wordt toegevoegd, ik wed dat het leuk zal zijn om te proberen dat één uit te zoeken, qua probleem-nummer.

Het lijkt vreemd dat ik harder denk aan dit nieuwe initiatief dan misschien Marvel is …

Ik hoop dat het goed gepland en goed wordt uitgevoerd-omdat Marvel nu echt goed nieuws en opwinding kan gebruiken. Het spijt me te moeten zeggen dat er veel huidige Marvel -series zijn die daar gewoon op de rekken van Westfield -winkels zitten – onverkocht, ongelezen en onbemind.

___________________________________

KC Carlson vraagt ​​zich af wat de vele stripboekenwinkels in het hele land genaamd Legacy Comics Think Think Think on Marvel’s nieuwe publicatie -initiatief. Een Google -zoekopdracht vindt er een heleboel van. Misschien krijgen ze wat “gratis” advertenties in de meest huidige publicatie -afdruk van Marvel Comics.

Westfield Comics is niet verantwoordelijk voor de gekke dingen die KC zegt. Vooral dat ding dat je echt irriteerde. . . . Ik heb het opzettelijk niet gesproken over de veel ontbrekende of dode ‘dubbele’ Marvel -personages van de afgelopen jaren. Zoals Bruce Banner/Hulk bijvoorbeeld. Ik moet iets achterlaten om over de weg een beetje over te praten …

Leave a Reply

Your email address will not be published.