signle blog post

Post Type: Standard

Epic Video Game Adventure Double Jumpers Returns

Media release-Toen Jason en zijn band van videogameprogrammeurs lichamen verwisselden met hun in-game tegenhangers, The Dungeon Lords, in deel één, lieten ze de grootste schurk van die wereld los, Piler De koboltje, in onze wereld. Ze hebben meer nodig dan hun videogamevaardigheden om hem te vangen – ze hebben de hulp van de Dungeon Lords zelf nodig! Het is een terugkeer naar de Action/Comedy -serie die Hannibal Tabu heeft uitgeroepen, “zoals Manna from Heaven voor fans van‘ Superbad ’en Geek Humor.”
“Ik heb altijd geweten dat ik terug zou zijn voor meer met dubbele jumpers. Het is vrij duidelijk van de laatste pagina van het eerste deel, “zei maker Dave Dwonch. “Met die eerste serie wilde ik iedereen beledigen, maar het was zo belachelijk dat het een beetje deze slaper werd. Tonally raakt deze allemaal dezelfde komische beats, maar hoewel het eerste deel ging over falen, gaat deze over verlossing. Videogamecultuur is een heel vreemd, vluchtig ding, en we maken echt gebruik van enkele van de grotere scheidslanden die erin aanwezig zijn. Het wordt een gekke rit, geloof me. ”

Om samen te vallen met de release van dubbele jumpers: Full Circle Jerks, Diamond en Action Lab: Danger Zone bieden opnieuw deel één. Bovendien wordt een speciaal one-shot probleem getiteld Double Jumpers: The Dark Backwards digitaal uitgebracht door Comixology net zoals Full Circle Jerks #1 in winkels wordt uitgebracht. Dit op zichzelf staande kwestie zal gratis zijn voor Comixology Unlimited-abonnees en helpen de gaten tussen delen één en twee in te vullen.

Dubbele jumpers: Full Circle Jerks #1 zal beschikbaar zijn in een stripwinkel bij u in de buurt op 8 augustus 2018. Pre-bestel beide covers met de volgende diamanten itemcodes:

Diamond item codesjun181313 – dubbele jumpers full circle eikels #1 (van 4) cvr a riosjun181314 – dubbele jumpers full circle schokken #1 (van 4) CVR B Logan

Dubbele jumpers: Full Circle Jerks #1
Naam van de kunstenaar (s): Sergio Rios (Art), Geraldo Filho met Megan Huang (kleur)
Cover Artist (S): Sergio Rios (Cover A), Daniel J Logan (Cover B)
32 pgs./ m / fc
$ 3,99

Wat mensen zeggen over het eerste deel dubbele jumpers:

“… het is een boot-lading van plezier, en ik garandeer je dat je ervan zult genieten.” (Geeks van Doom)

“Als je van fantasie, gamen of gewoon humoristische verhalen houdt, pak deze titel op als het uitkomt.” (Stashmycomics.com)

“Er zijn niet veel grappige stripboeken op de markt, dus Double Jumper was een verademing voor iemand zoals ik op zoek naar een goede lach. Wat dit verhaal er echt voor heeft, is dat het een massale aantrekkingskracht heeft op verschillende fanbases; Van spelers van videogames, RPG -spelers, stripliefhebbers en zelfs larpers tot op zekere hoogte. ” (Komische klootzakken)

Voor meer informatie kunnen retailers, pers en conventies Nicole d’Ardria bereiken op ndandria@actionlabcomics.com.
Over Action Lab Entertainment- opgericht in 2010 met als doel hun collectieve talenten te bundelen in een enkele, krachtige entiteit, hebben de leden van Action Lab Entertainment talloze jaren in multimedia-publicatie, ontwerp en zaken. Hun eerste release, Fractuur, werd met succes gefinancierd via Kickstarter en sindsdien hebben ze hun missie voortgezet om entertainment van hoge kwaliteit te produceren. Sinds de vorming blijven de onderscheidingen voor A.L.E dagelijks voortbouwen. among its more popular titles are all ages material like the Eisner, Glyph, Shel Dorf award nominated series PRINCELESS, miraculous (based on the Nickelodeon television series), Jamal Igle’s MOLLY DANGER, Artist/ writer Katie Cook’s GRONK and Gayle Middleton’s (My little Pony , De kleinste dierenwinkel) monsterlijk schattige vamplets. Action Lab’s Mature Readers Imprint Action Lab Danger Zone blijft de envelop van Comics Entertainment verleggen met titels die zo gevarieerd zijn als de poppenmeester van Charles Band en Dan Mendoza over de top horror-komedie zombie-tramp, Vampblade en Itty Bitty Bunnies in Rainbow Pixie Candy Land en Sociaal relevante titels, waaronder Southern Dog, Kingdom Bum en M Goodwin’s Tomboy.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Epische videogame avontuur dubbele jumpers Retourmedia release-Toen Jason en zijn band van videogameprogrammeurs lichamen verwisselden met hun in-game tegenhangers, de kerker-heren, in deel één, lieten ze de grootste schurk van die wereld los, Pilfer the Goblin, in onze wereld. Ze hebben meer nodig dan …
6 juli 2018in “Comics”

Dungeons & Dragons: Mind Breaker om prequel te zijn van Baldur’s Gate III Video GameJim Zub beschrijft het nieuwste hoofdstuk in IDW’s Dungeons & Dragons Library in Dungeons & Dragons: Mind Breaker #1. Het persbericht volgt: Media Release-Begin in oktober keert IDW terug naar de vergeten rijken met Dungeons & Dragons: Mindbreaker, een maandelijkse stripboekenreeksen met vijf uitgaven die plaatsvindt vóór de …
24 juli 2021in “Comiclist”

De’Aaron Fox’s Swipa the Fox die in Juneeigomanga wordt uitgebracht, heeft de releasedatum aangekondigd voor nnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.