signle blog post

Post Type: Standard

Wekelijkse MCU Spec: Spider-Man

Een van de belangrijkste chauffeurs van stripboekenspeculatie Tegenwoordig is de MCU. Van hoofdpersonen zoals Spider-Man helemaal tot D-listers zoals Frog Man, de MCU heeft de manier waarop mensen naar stripboeken kijken fundamenteel veranderd. Het doel van deze korte artikelreeks is om investeerders van alle strepen aan te bieden met een aantal goed geïnnrowde speculatiemogelijkheden, zodat ze één stop kunnen zijn voor een continu verschuivende markt. Dus voor ons inaugurele kwestie, laten we het hebben over de belangrijkste en mijn favoriete superheld van Marvel: Spider-Man!

Spidey staat algemeen bekend om zijn verschillende Everyman -charme, decennia van verbazingwekkende verhalen en diepe bank van interessante ondersteunende personages en schurken. Met zo talloze opties die er zijn, kan het moeilijk zijn om erachter te komen wat er kan gebeuren voor het personage in de MCU of de Corollary -films geproduceerd door Sony. Stoer, maar niet onmogelijk. Hier zijn enkele van de Spider-Man-boeken waarin ik geïnteresseerd ben en de redenen waarom.

Goedkope opties

Spidey #1

In november 2021 kondigde Marvel Studios aan dat ze een geanimeerde Spider-Man-serie zouden maken voor Disney Plus genaamd Spider-Man: Freshman Year. Er zijn weinig details over het project vrijgegeven; We weten wel dat de show zich zal richten op de vroege dagen van Peter als de webslinger en zijn worstelingen om deze opmerkelijke verantwoordelijkheid in evenwicht te brengen met alle worstelingen die gepaard gaan met het maken van de middelbare school.

Dit is in wezen exact hetzelfde uitgangspunt als de twaalf-uitgave-serie Spidey van Robbie Thompson en Nick Bradshaw. Gezien het ontbreken van aanvullende informatie over de show en de verbazingwekkende gelijkenis van het pand, vertegenwoordigt Spidey#1 een geweldige goedkope, laag risico-optie voor beleggers die vroeg in het volgende Spider-Man-project willen komen

Geweldige Spider-Man #559

Dit boek markeert de allereerste verschijning van Screwball, een door sociale media geobsedeerde crimineel die graag haar misdaden live streamt. Screwball bestaat slechts voor een korte periode, maar heeft al een grote impact gehad. Ze heeft in de loop der jaren verschillende optredens gemaakt in de strips en was een drijvende kracht achter de sidequests van de razend populaire Marvel’s Spider-Man-videogame voor de PlayStation 4 (meer daarover later).

In de tijd van vandaag is sociale media zo prominent. Een personage fundamenteel gebaseerd op die bekendheid heeft veel aantrekkingskracht, vooral wanneer haar eerste verschijning nog steeds kan worden gevonden voor de dekkingsprijs.

Gemiddelde kostenopties

Verbazingwekkende Spider-Man #685 Dell’otto Variant

Ondanks dat het de allereerste schurk van Spider-Man is, heeft de Chameleon niet echt veel geweldige stripboekomslagen. Hier zijn talloze redenen voor, waaronder het relatief zeldzame gebruik van het personage en zijn hele SCHTICK wordt vermomd. Dat houdt in dat de weinige covers die hem bevatten, het voordeel hebben van schaarste die in hun voordeel werken. Dat geldt vooral voor deze stimuleringsvariant van de populaire kunstenaar Gabrielle Dell’otto.

Met een Kraven The Hunter -film onderweg en de enorme gedeelde geschiedenis tussen Kraven en de kameleon (ze zijn half broers), zou het niet onverwacht zijn als de kameleon zou opduiken. Als dat zou gebeuren, konden eigenaren van deze specifieke variant een grote betaaldag hebben.

Spider-Geddon #0 Negatieve ruimtevariant

Toen het nieuws uitkwam dat Spider-Man: tegenover het Spider-Verse bijna 250 verschillende personages zou zijn, haastten speculanten zich om strips in handen te krijgen met de eerste verschijning van Spider-personages. Een personage waarvan ik denk dat het talrijk over het hoofd heeft gezien, is de versie van Spider-Man van Marvel’s Spider-Man.

De game was extreem populair en inclusief het personage in een film is een geweldige synergie voor Sony. Spider-Geddon#0 markeert het eerste in-verhaal uiterlijk van het personage en heeft veel verschillende varianten, waaronder deze specifieke cover van John Tyler Christopher. Covers die creatief gebruik maken van negatieve ruimte zijn extreem populair binnen de speculatiegemeenschap. Dit maakt deze specifieke variant een geweldige investering; Het is praktisch zeker dat het zijn waarde vasthoudt, ongeacht het personage dat in een film verschijnt of niet.

Goedkope opties

Spider-Men #1 Tweede print

Als je bent zoals ik, geloof je dat een live-action-bijeenkomst tussen Peter Parker en Miles Morales onvermijdelijk is. Gezien die veronderstelling, zouden beleggers van nature geïnteresseerd moeten zijn in het stripboek waar de twee personages voor het eerst elkaar ontmoeten. Helaas had Spider-Men#1 een enorme afdrukrun, wat impliceert dat het boek een plafond van een lagere waarde heeft dan anders zou kunnen hebben.

Gelukkig is er een andere optie, die veel mensen niet weten. De tweede afdruk van het boek! Deze versie kan gemakkelijk worden geïdentificeerd door Peter en Miles die beide hun respectieve maskers op de cover dragen. Wanneer deze twee personages elkaar ongetwijfeld in live-action ontmoeten, zal de markt worden overspoeld met kopieën van de eerste print. Dit maakt het allemaal veel essentieeler om dit soort boeken te bezittennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.