signle blog post

Post Type: Standard

Batwoman krijgt een lage rotte tomatenevaluatiescore in wat een gerichte campagne

lijkt, zorgde voor de terugslag van de Batwoman -trailer, het leek erop dat deze show voor enige problemen zou zijn. Terwijl de seriepremière goed is gegaan, ontdekken we ons nog steeds dat Batwoman de fan-haat kan doorstaan. Het geschil van vandaag is dat Batwoman slechts acht procent score heeft op Rotten Tomatoes, maar het is een gerichte campagne van Trolls. Het Rotten Tomatoes -systeem is uiterst eenvoudig te spelen, zoals degenen die hebben voldaan aan het evaluatiedrama rond Star Wars: The Last Jedi. Ondanks voornamelijk positieve opmerkingen op Twitter en Instagram, besteden Fanboys (ja, jongens) uren door met het weggooien van deze serie in YouTube -opmerkingen en (waarschijnlijk) locaties zoals 4chan.

Onze eigen evaluatie van de Batwoman Series Premiere legde het uit als een onvolmaakte show met veel belofte. Maar volgens de Rotten Tomatoes -publieksscore is Batwoman de slechtste show die CW ooit heeft gemaakt. (Hoewel het de hoogst gewaardeerde première is in twee jaar voor het netwerk dat gezamenlijk door CBS en WB was, wat doet ons dan geloven dat dit een gerichte campagne is van overstuur trollen? Laten we met de redenen lopen.

Batwoman en de evaluatiebommen op rotte tomaten stinken naar gerichte aandacht

foto door middel van CW

De serie ging deze week allereerst in première, dus Batwoman is slechts enkele dagen officieel in de wereld. Nu is het niet ongebruikelijk dat de CW -serie een “rotte” score op de site eindigt. De allereerste seizoenen van de veelgeprezen series zoals Supergirl en Black Lightning verdienden lage publieksscores. Toch viel geen van hen in de enkele cijfers. Het lijkt erop dat de meeste ongunstige recensenten op Rotten Tomatoes Batwoman een single-star review bieden. Ook lijkt het aantal publieksevaluaties achterdochtig. Batwoman heeft al veel meer evaluaties dan het allereerste seizoen van Arrow is meer dan acht jaar geworden. Supergirl tekende ongeveer 1.000 veel meer recensenten voor haar allereerste seizoen in 2015, hoewel ze debuteerde op het CBS -netwerk.

Het allereerste seizoen van Batwoman heeft de meest rotte tomatenevaluaties van elk type Arrowverse Show’s allereerste seizoen, met uitzondering van de flits. Naast de andere shows heeft Batwoman slechts een enkele aflevering uitgezonden. Door met de veel meer dan 2300 evaluaties te ontdekken dat de grote meerderheid van de ongunstige evaluaties van mannelijke recensenten komt, sommigen die hun rekeningen leken te produceren alleen om deze show weg te gooien. Hoewel de serie niet boven enige kritiek staat, hebben veel van de one-star-evaluaties het gevoel dat ze in slecht vertrouwen worden gemaakt. Ze ruilen Ruby Rose af, zo toegewijd dat ze een wervelkolomblessure had meegemaakt met vleermuisstunts. Veel recensenten aanbevelen expliciet “SJWS” en “anti-mannen” attitudes als de motivatie voor hun beoordeling. Natuurlijk is er geen enkel “anti-man” moment in de show.

Giftige houdingen in fandom maken alles wat onaangenaam is

foto door middel van CW

We beweren niet dat elke ongunstige evaluatie van Batwoman op rotte tomaten in slecht geloof wordt gemaakt. Enkele kritiek (in grote overtuiging gemaakt of niet) zijn correct. De pilot -aflevering leek te proberen ook veel verhaallijnen te doen in een inleidende aflevering. De wending van het einde van de afleveringen leek een beetje plotseling, evenals het soort blootstelling waar ze misschien op hadden gezeten. Toch had de show ook een aantal extreem hoge punten. De sets zijn geweldig, met name de Batcave. De actiescènes zijn indrukwekkend, waaronder enkele traditionele bat-manoeuvres zoals het gooien van de arme jongens. Batwoman is voor veel beter of slechter, extreem precies hetzelfde als andere arrowverse shows.

Maar om welke reden dan ook, overstuurde man op internet heeft een beslissing genomen dat deze serie het nieuwe grootste gevaar is voor hun mannelijke ego’s. Van het weggooien van de trailers op YouTube tot reviewbombing op Rotten Tomatoes, Batwoman krijgt een grote hoeveelheid afkeer van mensen die er niet over kunnen stoppen. Als je de show leuk vindt (zoals ik), geweldig voor jou. Als je dat niet doet, doe ons dan allemaal een plezier en ontdek iets dat je graag wilt in beslag nemen. Proberen om de publieksscore voor Batwoman op Rotten Tomatoes kunstmatig te verlagen, is gewoon dom en een verspilling van de tijd.

Wat denk je? Zijn de Batwoman -evaluaties op rotte tomaten oprecht? Wat geloofde je van de show? Schreeuw ons op sociaal netwerk of laat uw gedachten hier in de reacties achter.

Uitgelichte foto door middel van CW

Leave a Reply

Your email address will not be published.