signle blog post

Post Type: Standard

Heetste Comics 9/23

Wat is Kang the Conqueror, de X-Men, wat als …? En Star Wars hebben gemeen? Ze domineerden de lijst van deze week van de belangrijkste verhuizers onder de 100 heetste strips. Dit is een wekelijkse post, dus zorg ervoor dat je elke week incheckt!

Heetste strips top tien

U kunt de volledige lijst op de GoCollect -site bekijken.

De Savage She-Hulk #1 (+25)

Ultimate Fallout #4 (+4)

Geweldige Spider-Man #361 (-2)

Avengers #8 (+631)

Geweldige Spider-Man #300 (-3)

X-Men #4 (-2)

Spawn #1 (-2)

Vergif: dodelijke beschermer #1 (+5)

Thor #5 (geen beweging)

De eeuwen #1 (+5)

Heetste strips belangrijkste verhuizers:

Fandome heeft misschien DC -strips terug in de publieke schijnwerpers gebracht en wat komische speculatie aangewakkerd, maar de MCU is altijd een broeinest van geruchten. Of het nu Disney+ of het zilveren scherm is, speculanten volgen de Marvel Millings nauwlettend, en het is duidelijk in de populairste striplijst. Van Star Wars tot Kang en wat als …?, Marvel blijft de topkoek in de speculatiewereld. Laten we erin duiken.

48. Star Wars: Kanan The Last Padawan #6 (+952)

Van alle strips op de lijst van vandaag, heeft deze me het meest overrompeld. Hoewel de Mandaloriaan heeft bijgedragen aan het vergroten van de interesse in de afnemende Star Wars -franchise, hebben verzamelaars de neiging om veel SW -titels uit de weg te gaan. Maar plotseling maakte Kanan sprongen en grenzen en bevindt zich nu in de top-50 heetste strips.

Waarom is deze zo populair? Dat komt door de eerste optreden van Sabine Wren en het komende tweede seizoen van de Mandaloriaan.

De nieuwste Mandaloriaanse trailer bevat een mysterieuze vrouw die volgens vele wren zal zijn. Voor degenen die niet op de hoogte zijn, was ze een populair personage in de geanimeerde Star Wars-rebellen, en fans wachten op haar live-actiedebuut. Zodra ze officieel is bevestigd voor de Mandaloriaan, zal het nieuws deze strip mogelijk in de top 20 duwen.

51. Wolverine #10 (+949)

Als een grote X-Men-fan maakt het me blij om twee van de belangrijkste verhuizers in de heetste stripindex van de X-Men Mythos te zien.

Wolverine #10 is al lang een klein essentieel probleem. Persoonlijk ben ik dol op de Bill Sienkiewicz Cover Art, en ik ben een sukkel voor alles wat Sabretooth uit de jaren 1970, de jaren ’80 en de jaren 90. Hoewel niet het chronologische eerste gevecht tussen Wolverine en Sabretooth (die op dat moment werd geschreven als de vader van Logan), is het een flashback -verhaal dat de eerste vechtpartij van de twee onthult en de kwelling die Victor Creed opgelegd was aan zijn rivaal.

Ik heb twee theorieën over waarom dit probleem zo vaak verkoopt. Ten eerste, zou dit repercussies kunnen zijn van het debuut van Solem in Wolverine #6? Het gerucht gaat dat hij de plaats van Sabretooth inneemt als de meest gevestigde rivaal van Logan, en dat kan zijn om Sabretooth-fans te stimuleren om de klassiekers te verzamelen. Ten tweede zijn er verschillende Wolverine MCU -geruchten. Kunnen we deze scène zien uitspelen op filmschermen (en ons X-Men Origins: Wolverine laten vergeten)?

69. Wat als …? #1 (+931)

Lange tijd Marvel -fans hebben gewacht op een terugkeer van de legendarische wat als …? Serie uit de bronstijd en het is onderweg in geanimeerde vorm.

De titel verzamelde enkele van de beste eenmalige verhalen uit het Marvel Universe. Het is duidelijk dat deze verhalen niet worden geïmpliceerd als canon, maar ze zijn interessante blik op de mogelijkheden voor talloze personages en verhaalbogen. Verschillende kwesties legden de basis voor toekomstige versies van personages, zoals Jane Foster die Mjolnir hanteert om Thordis te worden in wat als …? #10.

Met de geanimeerde wat als …? Disney+ -serie aan de horizon, het heeft prijzen en populariteit voor het eerste nummer voor de bronzen titel versterkt. Als de animatieserie voldoende tractie krijgt, is er een mogelijkheid dat het een vernieuwde komische titel zal voortbrengen, die fans al jaren willen.

96. X-Men #138 (+903)

Misschien ben ik het gewoon, maar deze cover van John Byrne heeft een abstracte Jim Steranko -aanwezigheid, en ik ben er helemaal weg van. Het is gewoon een ander bewijs van de tempel die de legendarische run van Byrne op X-Men is.

Deze kwestie was post-Dark Phoenix, die de noodlottige dood van Jean Gray zag. Een diepbedroefde Cyclops liep weg van de X-Men en hij zou later de hoofdrol spelen in de X-factor van Bob Layton. Op dit punt in de X-Men-mythologie is Jean Gray zo talloze keren gestorven in de strips en op schermen zowel groot als klein dat het een cliché is geworden, maar dit was de nasleep van haar eerste dood. Het liet een onuitwisbare afdruk op de titel en Chris Claremont had gewild dat het permanent zou zijn, wat het een veel langdurige impact zou hebben gegeven.

Voor zover deze kwestie in populariteit is, is mijn neiging dat het gebonden is aan het X of Swords-evenement en de huidige X-Men-run van Jonathan Hickman. Die twee elementen vestigen nieuwe aandacht op de X-Men en hun legendarische leider, Cyclops.

47. Spider-Man 2099 #1 (+894)

De strips uit de jaren negentig stonden om talloze dingen bekend. Flash, overdreven lichaamsbouw, metalen foliehoezen, overmatige printruns-en Spider-Man 2099 omvat glorieus het allemaal.

In het begin van het decennium publiceerde Marvel een lijn van futuristische versies van zijn klassieke personages. Daar wanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.