signle blog post

Post Type: Standard

Nieuwe Vault Comics -investeerders, waaronder een miljardairactivist en … Metallica?

Ondanks het feit dat alleen in 2016 debuteerde, kwamen Vault Comics snel tot bekendheid. De darlings van de industrie en rijzende talenten stroomden naar de nieuwe opdruk. Ze scoorden zelfs de Dark One -grafische roman van Brandon Sanderson. Opkomende schrijvers zoals Magdalene Visaggio vonden vroeg succes met kluis. Maar het zijn nu meer branches en minder ‘opkomende’. Maar elk indiebedrijf worstelt financieel. Die worstelingen kunnen echter voorbij zijn voor kluisstrips, omdat de afdruk net enkele nieuwe zware investeerders heeft gekregen.

Wie zijn de nieuwe investeerders die kluis strips ondersteunen?

(Imaged: Vault Comics)

Zoals Forbes opmerkt, is hun grootste nieuwe investeerder voor Vault Comics miljardair filantroop Jeff Ubben. Ubben krijgen is een grote overwinning. Hij staat erom bekend dat hij grote risico’s neemt in ‘contrarische investeringen’, zoals Forbes het zegt. Verder komt de dochter van Ubben, Charlotte, lid van de raad van bestuur van Vault Comics. Maar Ubben is niet de enige nieuwe belegger:

x

Mario Kart DLC Gold Rush.MP4

0 seconden van 12 minuten, 40 seconden

Live
00:00
12:40
12:40

De rooster van backers omvat ook een intrigerende mix van zwaargewichten in de entertainmentindustrie: wereldwijd talentbureau UTA; De investeringsarm van Music Talent Management Firm Crush; Gezondheidszorgondernemer Rick Matros; en zwarte eekhoornpartners, die de hardrockband Metallica vertegenwoordigen.

Dat klopt, Metallica investeert in een stripboekbedrijf. Dit kan maar één ding betekenen: metallica strips. Maar hey, het werkte voor Kiss. Bovendien is Crush Ventures ook een grote naam in muziek, met klanten zoals Green Day en Miley Cyrus. Dus … hoe lang voordat een gedeeld komisch universum van muzikale superhelden. Maar welke krachten zouden Lorde hebben? Ik gok iets zonne -energie (dat is voor onze Gen Z’ers die er zijn! Ik ben niet oud!). Toch is het niet alleen wat kluis in de toekomst zal leveren. Ze hebben al veel te bieden.

What Vault Comics biedt hun nieuwe investeerders

(Imaged: Vault Comics)

Vault Comics heeft al een reeks succesvolle titels. De Vagrant Queen van Magdalene Visaggio werd zelfs een show op het Syfy -netwerk. Helaas debuteerde het in 2020 en is het nog niet opgehaald voor een ander seizoen. “Vault heeft een indrukwekkende en unieke catalogus van verhaaleigenschappen gebouwd,” vertelde CEO van UTA, Jeremy Zimmer, aan Forbes. “We verwachten dat kluis zal ontstaan ​​als een belangrijke speler in het entertainmentlandschap, en we zijn verheugd om deel uit te maken van hun groei.”

Natuurlijk, de beleggers kunnen waarschijnlijk niet wachten om de strips van Vault te zien aankomen. Vault heeft echter al een indrukwekkende bibliotheek. Hun titels omvatten

Barbaric (Michael Moreci en Nathan Gooden)
De rode bruid van de duivel (Sebastian Girner en John Bivens)
Heathen B (Natasha Alterici en Ashley Woods),
Overval, of, hoe een planeet te stelen (Paul Tobin en Arjuna Susini)
Ik loop met monsters (Paul Cornell en Sally Cantrino}
Interceptor (Donny Cates en Dylan Burnett)
Het laatste boek dat je ooit zult lezen (Cullen Bunn en Leila Leiz)

Gewoon een ongelooflijke reeks talent. Het zou gemakkelijk zijn om te zeggen dat Vault Comics het geluk heeft zoveel nieuwe investeerders te hebben. Maar het zijn de investeerders die het geluk hebben om kluis te hebben.

Als je niet bekend bent met een van deze titels, pak ze dan op. Sommigen zijn zelfs gratis op de website van Vault.

Afbeelding: Vaut Comics

Leave a Reply

Your email address will not be published.