signle blog post

Post Type: Standard

Heeft DC Universe Titans al voor seizoen 3 vernieuwd? (Bijgewerkt: ja)

Het tweede seizoen van Titans op DC Universe is nog niet voorbij, maar de show kan al worden vernieuwd voor seizoen 3. Een nieuw gerucht van een leaker met een eerlijke trackrecord zegt dat het vlaggenschip Series voor DC’s Little Streaming Service keert nog een jaar terug. Streamingdiensten hebben geen kijkersnummers opgezet, zoals kabeltelevisie of netwerktelevisieclassificaties. Ook blijft Warner Bros. erg vreedzaam over het feit of deze service al dan niet geld verliest, even breken of winst maken. Dingen leek verschrikkelijk toen ze moeras ding praktisch meteen annuleerden, maar dat had veel meer te maken met het filmen en vaste opslag. Maar beginnend met Doom Patrol, lijken HBO Max en DC Universe echter symbiotisch te werken.

Het rapport dat DC Universe Titans voor seizoen 3 heeft vernieuwd, komt van exact dezelfde bron die de aankomende milieuvriendelijke lantaarnreeks en Strange Adventures Anthology Series onthulde. Greg Berlanti zal een reeks nieuwe DC -shows opzetten voor HBO Max en DC Universe, hoewel sommige nog niet zijn aangekondigd. Dus het rapport dat Titans al is vernieuwd voor seizoen 3 bij DC Universe is nog steeds een gerucht. Toch is het trackrecord van de leaker tot nu toe vrij geweldig.

DC Universe vernieuwde titanen voor seizoen 3, maar de cast kan schuwen

foto via DC Universe

x

Mario Kart DLC Gold Rush.MP4

0 seconden van 12 minuten, 40 seconden

Live
00:00
12:40
12:40

De Leaker, die door Vullein070 op Twitter gaat, evenals bij de Subreddit “TVLeaks”, liet dit weekend het nieuws vallen in een tweet. DC Universe vernieuwde Titans voor seizoen 3, omdat ze plannen hebben om enkele nieuwe personages in de show te introduceren.

Zij schreven:

“Ze … willen een paar oude titanen en andere titanen uit de strips introduceren. Ik kan je niet vertellen welke, omdat ik eerlijk gezegd niet begrijp wie specifiek. Ik heb er al een gegoten … ”

Nu, tenzij HBO Max ook financieringskosten zal delen met DC Universe, betekent dit waarschijnlijk dat een deel van de cast zal vertrekken. In nog een bericht-onderdeel ‘lek’ deel speculatie-schreef Vullein070 dat sommige van de primaire titanen cast misschien op weg zijn naar spin-offs. De Superboy van Joshua Orpin, de Dove van Minka Kelly, evenals de havik van Alan Ritchson allemaal naar verluidt spin-offs in de maak. De Jason Todd van Curran Walters kan ook te wijten zijn aan een spin-off, die zijn overgang van Robin naar de rode kap toont. Als deze acteurs hun eigen projecten gaan doen, betekent dit dat een andere Titans vereiste om de gaten in te vullen. Dat betekent “oude” titanen zoals Youngster Flash, Speedy of andere sidekicks van Justice Leaguer. Het kan ook “nieuwe” titanen zoals Blue Beetle of de Kaldur’ahm/Jackson Hyde -versie van Aqualad impliceren, die prominent aanwezig is in de animatieserie Young Justice van DC Universe.

Hoewel een havik en Dove spin-off misschien een zware verkoop lijkt, is de Superboy Mene veel logischer. Hij is een personage met een power -set die het een uitdaging maakt om het hele team efficiënt moeilijk te maken. Het plaatsen van hem in zijn eigen serie zorgt voor veel meer verstandige inzet. En, zoals Berlanti bewees met de Arrowverse, weet hij precies hoe hij series moet coördineren, zodat er crossovers kunnen zijn waardoor het aanvoelt als het stripboekuniversum.

Titans zouden misschien het lanceerplatform zijn voor een nieuw, tv-ma verbonden universum

foto via DC Universe

Uit een aflevering van Arrow waar Grant Gustin gast-sterren, de vertellers die met Greg Berlanti werken, begonnen een gedeeld universum. Als personages als Superboy, Hawk en Dove of Conor Leslie’s Donna Troy spin-off shows krijgen, kan DC Universe hun eigen gedeelde continuïteit ontwikkelen. Heck, we kunnen zelfs een Nightwing Solo -serie krijgen met Brendon Thwaites. Omdat het een streaming -service is, is Warner Bros. misschien minder terughoudend om selectiekarakters in staat te stellen te verschijnen. We hebben vorig jaar al een versie van Batman in de seizoensfinale van Titans gekregen. Met Superboy in de mix kan Superman niet ver achterblijven. Titans zouden misschien kunnen zijn alsof de verdedigers op Netflix zaten, maar in plaats van iets dat ze ontwikkelen is iets waar ze van ontwikkelen. In plaats van het netwerkvriendelijke, tienergerichte arrowverse, zal dit nieuwe universum zeker schieten voor het volwassen publiek.

Update!

DC Universe kondigde aan dat Titans seizoen 3 in de herfst van 2020 zal debuteren.

Wat denk je? Gelooft u dat DC Universe Titans voor seizoen 3 vernieuwde? Zou je nog een DC -verbonden universum willen zien? Deel je gedachten, theorieën, evenals verlanglijst voor helden die je wilt zien in de reacties hieronder.

Uitgelichte foto via DC Universe

Leave a Reply

Your email address will not be published.