signle blog post

Post Type: Standard

10 redenen om Joe Budden

Joe Budden niet te disseren, is niet lang niet de grootste rapper, maar hij is misschien wel de meest eerlijke. Waar Eminem zijn psychopathologie probeert op te zetten, wordt Buddens begrepen voor eerlijke, zelfbuiende rijmpjes over zijn opvoeding, zijn eigen medicatie gebruikt. . . Hij knalt of doet zelfs niet alsof hij knaller is. Dit jaar liet hij de felverwachte stemming Muzik 3 vallen, evenals het leefde evenveel als alle hype. Het is een van de allerbeste straatalbums aller tijden.

Maar hij is het beste bij Battlerapping. Hier zijn een paar redenen waarom.

1. Jonger broer-ransom. Ransom en Joe speelden jarenlang samen met het A-team en creƫerden een paar van de grootste ondergrondse oostkust-gangsta-rap aller tijden. Ze zijn echter uit elkaar gevallen, evenals hier.

2. Joe nam hiermee wraak: Heart of the City (Ransom diss) -joe Buddens. Gebruikmakend van de beats van Jay-Z om te reageren op een Battlerhyme over een Kanye-eerbetoon aan Jay-Z. Briljant.

3. Naast dat losgeld het bericht niet kreeg: Ransom Note-Joe Buddens. De gesproken introductie hierop is hysterisch. ‘Iemand gaat vanavond sterven. En wat weet je? Ik ben in leven!”

4. Joe viel Jay-Z beroemd aan op ‘Talk 2’ em, en Jay’s reactie was niet zo geweldig. Een fantastische post hierover is hier. Joe Budden diss-jay-z. Jay is veel meer een opschepper dan een gevechts rapper, evenals hij stelt dat hij niet na een persoon aankomt, maar iedereen begreep het rundvlees met Joe.

5. Joe’s veel populaire strijd was echter tegen G-Unit. Breathe (freestyle 50 Cent diss-joe Buddens).

6. Heartbeatology (G System Diss) -joe Buddens. 50 een zanger, telefoontjes G-Unit The 5 Heartbeats; Staten dat 50 altijd een onyx -type zal zijn. Evenals ja, ik heb geen enkele vorm van de aanvallen van G-Unit gepubliceerd omdat ze kreupel zijn.

7. Lonely aan de top (game diss) -joe Buddens. De grootste fout van Joe was om het spel te aanvallen. Het was terug met het spel was nog steeds aangesloten bij G-Unit. Game biedt echter nooit op.

8. Buddens-Game. Naar de kleuren van Ice-T moordt Game Joe.

9. Joe probeerde terug te spugen met game-over-joe-buddens, maar hij was al gedood.

10. Laatste echter niet in de laatste plaats: Def Jam diss-joe Buddens. Dit is veel meer een bitter verhaal van precies hoe Joe’s grote recordaanbieding doorkwam, maar het is een fantastische rap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.