signle blog post

Post Type: Standard

Voor uw overweging: The DC World door Brian K. Vaughan

Deze publicatie is ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
Interviews en kolommen

Robert Greenberger

door Robert Greenberger

Tegenwoordig is Brian K. Vaughan de gevierde schrijver van de bekroonde saga en een digitale strippionier. Hij rijdt ook hoog met de Acclaim Runaways, die hij voor Marvel produceerde, verdient op Hulu. Weinigen herinneren zich misschien dat hij begon als schrijver voor DC Comics, genomen onder de vleugel van Devin Grayson, evenals een vrij grote superheldschrijver, die de technieken van de handel ontdekte voordat hij zijn stem ontdekte.

The DC World door Brian K Vaughan

DC verzamelt nu die werken in de DC World door Brian K Vaughan, verzamelt Titans #14, Sins of Youth: Question Girls, JLA Jaarlijks #4, milieuvriendelijke lantaarn: Circle of Fire, Eco-Friendly Lantern/Adam Strange, Eco -Vriendelijke lantaarn/het atoom, evenals een verhaal van Young Justice #22.

Geen verrassing dat Vaughan begon te componeren in de Titans World, gezien het feit dat Grayson titanen componeerde en dat hij hier co-schriftprobleem #14 toonde, met kunst van Cully Hamner en Wade von Grawbadger. Hij begint vervolgens uit te stralen met zijn solo-inspanning in de zonden van de jeugdoprichting. Voor degenen die het evenement niet herinneren, Klarion, de heksenjong, veranderde de volwassen helden in tieners en gedenken wackiness.

Sins of Youth: vraag meisjes

Sins of Youth: Question Women werd geïllustreerd door Scott Kolins evenals Chris Ivy, waarbij hij een vraag heeft gekoppeld met een Diana -prins die veel meer op haar broer of zus lijkt dan op mentor. Een gebed tot Zeus voor assist wordt beantwoord, in plaats daarvan, door Apollo die een zoektocht eist voordat ze hun verlangen gaven. De one-shot is relatief op zichzelf staand, hoewel ze nieuws horen uit een verhaal dat niet hier is en dat het een beetje eindigt met een cliffhanger, die je naar de bakken van de achterkant stuurt voor sluiting. Veel meer bevredigend is de vraag vrouw kort verhaal van Young Justice met geweldige kunst van Kolins en Dan Panosian. Het zou fascinerend zijn geweest om te zien wat hij in de loop van de tijd met het personage deed.

JLA Jaarlijks #4

Voor de jaarlijkse stunt van 2000 kwam de redactie met World DC die is gemaakt om de wereld te bevolken met wereldwijde helden. Vaughan, Steven Scott, evenals Hector Collazo introduceerden ons aan Selma Tolon, die de Scimitar van Sultan Suleiman ontdekt, die door Merlin was betoverd. Net als Excalibur, zou alleen iemand die het verdiend zou kunnen trekken, evenals de Janissary, zo goed als de Janissary. Het krachtige moslimfunctieontwerp hielp de Justice League bij het uitschakelen van een machtshongerige generaal en het herinnert ons eraan dat ze in de buurt is en het verdienen van revival voorzag in het lezers van vandaag.

Het grootste deel van dit deel wordt echter opgenomen met een milieuvriendelijke lantaarn: Circle of Terminate, een crossover-evenement met twee boekensteunen en veel one-shots. Norm Breyfogle, Keith Aiken, Steve Bird, John Lowe, Ray Kryssing, evenals John Nyberg illustreerde boek één met Robert Teranishi en Claude St. Aubin die het einde beheert.

Green Lantern: Circle of Terminate #2

Een kosmische entiteit die als vergetelheid wordt begrepen, heeft de inwoners van de wereld in waanzin gedreven; Een geheim, zelfs zijn kampioen, Adam Strange, zou kunnen oplossen. Wanneer hij op aarde eindigt, informeert hij de JLA over de naderende dreiging. Interessant is dat de vergetelheid overeenkomt met iemand die Kyle Rayner in zijn jeugd had geproduceerd en dat er overtuigd is dat er een verband moest zijn.

Dingen nemen een vreemde wending wanneer een sextet van milieuvriendelijke lantaarns aankomt, allemaal schijnbaar geplukt uit afwisselende realiteiten, waaronder Rayner’s dode verloofde, Alexandra Dewitt. Met de JLA schijnbaar overtroffen, combineert Rayner deze GLS met andere helden om zich voor te bereiden om de aarde te beschermen tegen de komst van Oblivion.

Groene lantaarn/Adam Strange

We krijgen dan de milieuvriendelijke lantaarn/Adam Odd one-shot, met kunst van Cary Nord en Mark Lipka, waar Adam gepaard gaat met Ali Rayner-West, Eco-vriendelijke bliksem genaamd, een afstammeling van zowel Rayner en zowel Rayner als Wally West, waardoor ze de snelste lantaarn is. Ze keren terug naar Rann, nu in ruïnes van de waanzin, met een stroombatterij die het signaal genereerde dat de waanzin heeft geactiveerd.

Groene lantaarn/de atoom

Green Lantern/The Atom ziet Ray Palmer samenwerken met Hunter en Forest Rayner, leden van het Teen Lantern Corps, die ook de nakomelingen van Rayner zijn en zijn machtsring delen. Ze proberen erachter te komen wie Oblivion heeft voortgebracht en geloven dat het de Scarecrow, Physician Psycho, Professor Ivo of Artsenlicht kan zijn. Dit heeft geweldige kunst van Trevor McCarthy en Tyson McAdoo.

De threads komen weer samen voor de tweede boekensteun als nieuw en oude helden, verzamelen de hints en bedenken erachter wie de vergetelheid heeft voortgebracht, waarom, evenals precies hoe het gevaar te verslaan voordat de aarde lijkt op Rann.

Helaas hadden deze verschillende crossover -gebeurtenissen zeer weinig effect op de DCU vóór regeneratie en voornamelijk worden vergeten. Vaughan’s componeer isVerwijder net zo goed als je kunt genieten, groeit als verhalenverteller voordat hij lossnijd bij Vertigo. Dit volume roept fascinerende foto’s op van wat er mogelijk is geweest. Het is een fascinerende hodge podge van verhalen en gebeurtenissen, personages, evenals stijlen, en nooit saai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.