signle blog post

Post Type: Standard

Abnett en Lanning om Battlestar Galactica samen te stellen!

Deze publicatie is ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
persbericht

Nieuwe continue series van Dynamite!

Cylon van de traditionele Battlestar Galactica.

10 oktober 2012, Mt. Laurel, NJ – Dynamite kondigt de vernieuwing aan van de traditionele Battlestar Galactica -vergunning uit 1978 met NBCUiversal, als het veelgeprezen duo van Dan Abnett, evenals Andy Lanning -aanwijzing op het samenstellen van een legendarisch battlestar Galactica -serie voor dynamitische genoegen. in 2013! Deze traditionele Battlestar Galactica -serie heeft een licentie van NBCUiversal Television Consumer Products Group.

“Ik kijk echt vooruit om met Dynamite te werken aan dit Battlestar Galactica -project”, zegt schrijver Dan Abnett. “Ik ben een fan geweest van Battlestar Galactica, gezien het feit dat ik een kind was, en dat het uitstekend zal zijn voor Andy en om onze kosmisch verdeeld tanden in zo’n langdurige en gekoesterde science fiction te krijgen franchise. ”

Cylon schepen van de traditionele Battlestar Galactica.

“Opgroeien in de jaren zeventig, was ik verslaafd aan sci-fi,” voegt schrijver Andy Lanning toe. “Als jongere kon ik er niet voldoende van krijgen en groeide op met het genieten van tv -programma’s als ‘Lost in Space’, ‘Doctor Who’, ‘Space 1999’ en ‘Land of the Giants’ en het lezen van strips in het VK zoals ‘Action en 2000 A.D.’, naast alle wonderen en DC -titels die ik zou kunnen zoeken. Star Wars bracht dingen naar een nieuw high en in zijn kielzog, voldeed aan een stroom van sci-fi genot dat ik opsloeg. De originele serie Battlestar Galactica was als Catnip voor mijn jongere zelf; Veel meer dan het vullen van mijn hondsdolle verlangen naar ruimteschepen, laserwapens, robots en buitenaardse invasies! Het had geweldige personages, pittige dialoog, rare buitenaardse cyborgs, opmerkelijke gebiedsgevechten met verbazingwekkende speciale impacts (het was 1978 Cut Me Some Slack) en een absoluut schattige robothond! Stel je dus de opwinding en opwinding voor om de mogelijkheid te bieden om iets in het Battlestar Galactica Universe te vestigen: om te spelen met personages en ideeën waarmee ik ben opgegroeid, die zo’n onderdeel zijn van mijn vormende jaren . Met deze nieuwe serie van Dynamite, dan ik hoop dat we kunnen toevoegen aan het gevestigde kanon van continuïteit met ons eigen handvat de traditionele serie. Ik begrijp dat mijn innerlijke 14 -jarige bij deze kans met plezier piept. Ik houd nog steeds hoop dat een dagdag dat ik ook mijn eigen daggit krijg! ” – Andy Lanning

Vipers van de traditionele Battlestar Galactica.

“Met de 35e verjaardag van de Battlestar Galactica -serie uit 1978 om de hoek, zijn we uitzonderlijk extatisch om opnieuw samen te werken met onze goede vrienden bij Dynamite om de extra avonturen van de traditionele Galactica -bemanning te bekijken,” verklaarde Chris Lucero, regisseur van Licenties voor NBCUiversal Television Consumer Products. “En als een levenslange stripfan, is zowel Dan en Andy hun intergalactische kennis naar de Battlestar Galactica World brengen, ook een belangrijk voorrecht”.

Klassieke Viper -actie.

“’ DNA ’brengt de knal naar dynamiet. We hebben geen nieuwe traditionele Battlestar Galactica -serie uitgebracht voor een beetje wachten op de ideale schrijver om hun avonturen terug te brengen. We hebben begrepen dat we twee schrijvers zouden kosten om dit universum opnieuw te lanceren. Extreem weinig stripschrijvers vertellen opmerkelijke legendarische gebiedsavonturen als Dan en Andy doen. Het verlengen van ons contract en het ondertekenen van ‘DNA’ om een ​​serie samen te stellen die zo cruciaal is als Battlestar Galactica is een uitstekende combinatie. Zowel Dan als Andy zijn aangegeven om Battlestar Galactica samen te stellen en ze zullen de wereld bekijken met Starbuck, Apollo, Adama, evenals alle personages die we begrijpen, evenals liefde. Oh frack, het, en er zullen ook cylons zijn om te vechten. ” – Specificeert dynamietpresident Nick Barrucci.

“Like” Dynamite’s Facebook -pagina vandaag !!!

Doe mee met het gesprek op de Twitter -pagina van Dynamite Entertainment op

Bezoek voor kunst en nog veel meer informatie: www.dynamite.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.