signle blog post

Post Type: Standard

Beste picture Comics -personages aller tijden

De stripboek Titans of Marvel en DC zijn populair, maar nog een uitgever is precies daar met The Greats: Picture Comics. Als je nog nooit van Picture Comics hebt gehoord, is het tijd om op te letten. Beginnend met minder dan 30 jaar geleden, nemen fotostrips een enorm deel van de stripboekenmarkt met hun fantastische personages. Dit artikel zal bekijken wie de allerbeste foto -stripfiguren zijn, maar eerst, wat zijn fotostrips?

Inleiding tot fotostrips en de allerbeste personages

Image Comics zijn misschien nieuw voor sommige lezers, maar anderen genieten van deze iconische personages sinds 1992. Begonnen als een reactie op de vergelijkbare stijlen van DC en Marvel, Picture Comics wil verschillende verhalen vertellen. In plaats van te kijken om altijd het superheldenverhaal te vertellen, maakt Picture Comics gebruik van titels zoals The Walking Dead (die een boxset heeft uitgebracht), Saga, en spawn om meer diepte op het medium te bekijken.

Een fascinerende kant van Picture Comics is de methode die ze omgaan met auteursrechtenbezit. Marvel en DC bezitten de rechten op personages die onder elke naam zijn gepubliceerd. Dat betekent dat Marvel zowel Spider-Man als de Grote Vier heeft, terwijl DC de rechten op Batman heeft en Woman in vraag stellen. In theorie maakt dit de rechten van elke uitgever mogelijk over wat wordt gepubliceerd en geschreven. In plaats van vast te houden aan de rechten op elk privé -IP, of intellectueel eigendom, stelt Picture Comics de makers in staat om ze te behouden. Met dit vertrouwen kunnen makers hun ontwikkeling afhandelen zoals ze het beste zien.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.MP4

0 seconden van 12 minuten, 40 seconden

Live
00:00
12:40
12:40

Een ander fascinerend element om strips voor te stellen zijn de personages. De reeks personages die zijn verbonden met Picture Comics is zowel divers als uitgebreid. Meer mensen van kleur en vrouwen schitteren in beeldstrips dan de twee grote bedrijven, Marvel en DC. De uitgever wil dat de bezoekers zichzelf in elk personage zien. Zwarte vrouwen en LGBTQ -mensen zijn uit veel verhalen achtergelaten in prominente media. Het is een verfrissende take om iedereen een locatie in een verhaal te laten schitteren.

Dus welke karakters zijn de must-read-mensen om te volgen? Het allereerste dat je kunt erkennen van een prominente AMC -tv -show.

Beste foto stripfiguren om te volgen

Negan – The Walking Dead

Dit is een geweldige locatie om te beginnen als u nieuw bent in afbeelding. The Walking Dead werd een nationaal fenomeen dankzij de tv -show. Hoewel de personages in de show precies hetzelfde zijn als de strips, verschillen de verhalen op verschillende manieren. We zullen er niet op ingaan, maar als u geniet van het tv-programma, zijn de strips een must-read. Een personage dat een echte sprenkel in de show maakte, was Negan. Gelukkig is hij net zo slecht en vermakelijk in de strips. foto raakte het uit het park met The Walking Dead, evenals Negan maakt daar deel van uit. Zijn vicieuze leiderschap en take-no-prisoners-stijl is eenvoudig te haten, hoe moeilijk om niet de herfst niet voor te haten. Bezoekers beschouwen hem als een topschurk in alle strips, evenals de allerbeste DC en Marvel te bieden.

Image Credit: Black Nerd Problemen

Hazel – Saga

Saga is een meeslepende strip die de Walking Dead wedijvert in termen van populariteit. Voortvluchtigen Marko en Alana zijn twee vluchtelingen, elke leden van rivaliserende partijen in een oorlog. Nadat ze verliefd zijn geworden, bedenken ze Hazel. Hazel vraagt ​​niet om het leven waarin ze is geboren, maar ze wordt een teken van zoals in een tijd van totaal en tot uiting komende chaos. Haar ouders zijn gebrekkig, inclusief aanvallen van geweld tegen vijanden en zelfs medicatiegebruik. Helaas doet dit Hazel pijn, maar bezoekers houden van de eerlijkheid in het verhaal.

Saga neemt de locatie in een futuristische dystopie, hoe de mensheid van de mensheid ook bestaat, net als nu. Hazel wordt geboren met vleugels, die uiteindelijk belangrijk zijn voor haar vermogen om haar eigen leven te beheren. Met risico om elke hoek is Hazel bang en neemt het allemaal tegelijk aan. Dat is iets dat bezoekers extreem relateerbaar ontdekken. Hoewel ze een kind is, is Hazel een toppersonage in de bibliotheek van de hele uitgever.

Spawn – spawn

De anti-held van beeld, spawn is een personage waarover er over de HBO-show in de jaren negentig is ontdekt. In het allereerste nummer werden meer dan 1,7 miljoen exemplaren aangeboden voor het titulaire demonische wezen. Op een gegeven moment verdient de mens, Al Simmons verdient het respect van de strijdkrachten van de strijdkrachten voordat hij betrapt wordt op twijfelachtige dingen. Simmons wordt gedood door zijn commandant en wordt naar de hel gestuurd, maar doet een aanbod met Satan om terug te komen naar de aarde. Bij aankomst wordt hij een anti-held, net als een meer grafische Batman. Spawn doodt de ergste mensen op aarde, waardoor zijn leven zowel moeilijk als ingewikkeld wordt. Is moord ooit oké? Deze diepe thema’s staan ​​centraal om te spawnen, een van de meest interessante stripboekenkarakters bij Image.

Vertel ons wie uw favoriete fotokarakters zijn en waarom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.