signle blog post

Post Type: Standard

Stratocruiser Give-Away en Nobunny-Retro Rock N ‘Roll

Nobunny- “Love Visions”

Tucson’s gemaskerde Nobunny bracht onlangs een vinyl alleen LP van fantastische punked melodieën uit de jaren 1950 uit. Elk nummer is eigenlijk een originele compositie, maar elk nummer leent verzen, refreinen, refreinen en akkoorden van oude klassiekers. Net als de Ramones. Inderdaad, de albumhoes, met de artiest (of iemand met een konijnmasker) die voor een bakstenen muur staat, is een duidelijk eerbetoon aan de Kings of American Punk.

Dit is gemakkelijk het leukste dat ik dit jaar naar een album heb geluisterd. Of het nu gaat om het openen van “Somwhere Nieuw” (“Over een uur of zo, ik ga aan je deur zijn/doe je broek en schoenen aan, want schat, we staan ​​op het punt te rijden”), of de gemakkelijke psychedelische thrash uit de jaren 60 Van ‘Boneyard’, of een van de andere korte (meestal onder 2:30) rockers, vertraagt ​​deze plaat nooit en wordt nooit oud. Nobunny heeft een opwindend debuut uitgebracht, een die grappig en hip genoeg is om in elke universiteits quad te schieten, maar ook onschuldig genoeg om op elk middelbare school prom te worden geslingerd.

U kunt een digitale kopie kopen bij Emusic. Dus doe het. Nutsvoorzieningen.

Nobunny houdt van je

Stratocruiser’s voordeelschijf weggeefactie. . .
Alle covers van Neil Diamond!

Terwijl we het over retro hebben. . . Ik heb ooit geschreven over het klassieke rockgeluid van Stratocruiser ooit omdat de band begon, dus ze waren genadig genoeg om me de tracks van de uitkeringsschijf te sturen die aan hun nieuwste release, “Egg Shells” was bevestigd. Het zijn allemaal Neil Diamond -covers. Vier van ze, waaronder Cherry, I en Amerika.

Beschouw het als hun Amerikaanse idool -auditie. Nee, niet. Daar maak ik een grapje over.

Proef een baan of twee en ga verder om niet te kreuken om een ​​kopie te kopen.

Of, als je wilt, stuur me een reactie of stuur me een e-mail met je droom Neil Diamond Cover-Band en Tune-en de winnaar krijgt een volledig gratis exemplaar van “Egg Shells” met de Benefit Disk (Natch!) , met dank aan de band. P.S.: Mijn fantasieomslag? Pearl Jam doet ‘hartlicht’. Of misschien een cover van “Ik ben een gelovige” door The Yeah Yeah Yeahs.

Ik kies over 7 dagen een winnaar.

Cherry (Neil Diamond Cover)

Amerika (Neil Diamond Cover)

Leave a Reply

Your email address will not be published.