signle blog post

Post Type: Standard

Investeren in stripboeken – is het beter dan onroerend goed?

Iedereen is altijd op zoek naar een goede investering. Voor sommigen kan het eigendom van retailbedrijven lucratief zijn. Het probleem is dat dat tijdrovend kan zijn. Voor anderen is onroerend goed een winstgevende beleggingssector. Helaas kan dat betekenen dat veel geld aan tafel moet worden gebracht. Een geweldige bron van investeringen die velen voorbij kijken, zijn stripboeken. Stripboeken overleven jaar na jaar als een populaire vorm van media. Bovendien groeien ze nu meer dan ooit in populariteit dankzij grote budgetfilms voor Marvel en DC. Als investeren in stripboeken iets lijkt waar je in geïnteresseerd bent, zal deze gids helpen om dingen te starten.

Soorten stripboekenbelegging

Er zijn een paar manieren om investeren in strips te benaderen. Nieuwe strips komen elke maand naar buiten om in te investeren. Het is moeilijk om elk nummer van een populair personage bij te houden. Sommigen proberen de duik in deze diepe vorm van verzamelen en investeren te maken, maar anderen doen het een beetje eenvoudiger. Hier zijn de belangrijkste manieren waarop velen ervoor kiezen om in strips te investeren.

Verzamelen om te investeren

Veel investeerders houden van stripboeken als fans. De praktijk van het kopen en verkopen van stripboeken is een uitbreiding van een reeds gepassioneerde hobby. Veel van dat soort beleggers verzamelen om te investeren. Als geheel stelt deze praktijk collectoren in staat om zoveel van een personage of serie te kopen als ze willen, en verkopen ze vervolgens als ze in waarde winnen. Veel beleggers die in deze categorie vallen, weten niet eens dat ze beleggers zijn.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.MP4

0 seconden van 12 minuten, 40 seconden

Live
00:00
12:40
12:40

Als een stripboek dat 10 jaar geleden werd gekocht plotseling winstgevend wordt, kan een levenslange verzamelaar zich in een beleggerspositie bevinden. Het is een leuke verrassing, maar sommigen verzamelen ook gewoon om het geld te investeren in iets dat later winst kan opleveren. Hoe dan ook, dit omvat het kopen van veel strips, wat moeilijk te doen is als het geld krap is. Het komt ook typischer voor bij nieuwe strips, maar kan ook het kopen van oudere problemen met zich meebrengen.

Afbeeldingskrediet: aandelen kopen in

Investeren om te investeren

Nee, dat is geen typefout. Veel stripboekenbeleggers investeren gewoon veel geld in de hoop dat ze later meer terug zullen krijgen. Deze stripbeleggers kopen al populair en typisch dure strips in de hoop dat de prijs nog hoger zal gaan. Het is moeilijk om de waarde van strips te voorspellen die in de huidige dag naar voren komen. Om deze reden blijven veel beleggers van dit type alleen het kopen van oudere, zeer gewilde strips.

Daarom geven de beleggers in deze categorie veel geld uit om veel geld te verdienen. Het is gemakkelijker om goedkopere, nieuwe strips te kopen dan om de dure edities bij te houden. Als u het geld heeft, is de uitbetaling echter veel groter.

Kies om te investeren

Deze categorie is vergelijkbaar met de collect tot investeringsgroep. Het grote verschil is dat het kiezen van een paar personages om problemen te kopen veel eenvoudiger is dan het verzamelen van grote hoeveelheden. In plaats van DC -strips bijvoorbeeld te verzamelen, kunt u kiezen om te investeren in Aquaman -strips. Het denkproces is soms strategisch. Bepaalde personages leveren betere rendementen op, vooral als ze bekend zijn of in een film te zien zijn. Anderen kiezen ervoor om te kiezen om te investeren in hun favoriete personage. Wat de aanpak ook is, het kiezen van een paar personage om in te investeren is veel eenvoudiger en goedkoper dan proberen elk nummer bij te houden van een grote uitgever.

Is investeren in stripboeken beter dan onroerend goed?

De vraag waar je in moet investeren, komt veel op. Onroerend goed wordt meestal gezien als de slimste, meest lucratieve manier om te investeren. Er zijn enkele nadelen aan deze populaire methode.

Onroerend goed is duur
Het is moeilijk om het geld samen te brengen om een ​​gebouw te kopen en de kamers te verhuren. Overweeg het gemak dat iemand heeft bij het kopen van een stripboek en er gewoon voor zorgen totdat het in waarde groeit. Een paar dollar voor een stripboek kan geld op de weg opleveren, maar nogmaals, onroerend goed kan bijna meteen geld binnenbrengen. Het enige probleem is dat het vrij duur is om eigendom te bezitten, en er is geen gratis onroerendgoeddag, maar de gratis stripboekdag komt eraan!

Onroerend goed is moeilijk te kopen
De hoepels mengt er door om onroerend goed te kopen, zijn moeilijk te beheren. Als u jonger bent dan 18 jaar, kunt u beginnen met investeren in strips, maar zou u moeten wachten tot het bereiken van 18 om onroerend goed te kopen.

Vonnis

Investeren in stripboeken kan een geweldige winst op de weg zijn. Het is gemakkelijk om te doen, en met deze benaderingen heeft iedereen een manier om in de praktijk te komen. Begin vandaag om morgen geld te verdienen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.