signle blog post

Post Type: Standard

Anthologie Probleem van Skullkickers bevat topvaardigheid

Media Release-Jim Zub’s Skullkickers is een cult-hit, dankzij zijn grappige schrijven, dynamische kunst en, nou ja, ruimschoots schedel. De fotositel heeft zoveel monster-bashing en face-smashing dat het gewoon niet kan worden uitgedrukt door één innovatief team. Dus, met Skullkickers #18, zullen enkele van de beste en de slimste van de onafhankelijke strips worden geplaatst met eigen verhalen in het meest recente nummer “Tavern Tales”, een verzameling korte verhalen.
In de mix zijn John Layman en Rob Guillory (Chew), Justin Jordan en Trade Moore (de ongebruikelijke vaardigheid van Luther Strode), Blair Butler (Heart), Charles Soule (27), evenals J. Torres, evenals J. Torres, evenals J. Torres, evenals J. (Teen Titans Go!, Batman: de kijk op en de Bold).

De aandacht ligt op Aubrey Sitterson en Ivan Anya, toch – het innovatieve team won de Skullkickers Tavern Tales -wedstrijd en zal hun korte verhaal te zien zijn in Skullkickers #18.

“We hebben het contact ons uitgebracht aan fans van Skullkickers of elke vorm van innovatieve stripmakers-dien je Skullkickers korte verhaalconcepten in of dien een voorbeeld van twee pagina’s uit kunstwerken op basis van een voorbeeldscript dat we hadden gepubliceerd op www.skullkickers.com, ”Verkleurde serieontwikkelaar en schrijver Zub. “Met meer dan 300 inzendingen was het een zeer uitdaging om het te beperken tot één schrijver en één kunstenaar, maar uiteindelijk kwamen Aubrey Sitterson en Ivan Anya naar de top van hun respectieve groepen, evenals hun korte verhaalpartnerschap gaat Om mensen uit te slaan! ”

Sidle zoveel als de bar, koop een bier, en maak je voorbereid om enkele lange verhalen te horen! Skullkickers #18 (JUL120516) zal op 26 september in winkels zijn en kunnen nu vooraf worden besteld.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Eerste deel van Skullkickers om slechts $ 9,99 Media -release te kosten – wat zou u een paar huurlingen betalen om enkele schedels te breken?! In maart 2011 kunt u een paar van het slechtste monster-stoppelende huurlingenhuis nemen voor de lage kosten van $ 9,99! Skullkickers, de nieuwe Skull-smashing hit-serie van I …
16 december 2010 in “Comics”

Fans zoals eigenzinnige en tweede probleem bieden Outmedia Release – het tweede probleem van Jim Zub (Skullkickers, Samurai Jack) en Steve Cummings ‘(Legends of the Dark Knight, Deadshot) Continue Supernatural Experience -serie wayward resoneert met bezoekers in Blader van mythe, monsters, evenals magie. De seconde…
23 oktober 2014 in “Comics”

Image Comics herleeft actiekomedie met SkullkickersMedia Release-In september brengt Picture Comics je fantasie als je leuk vindt-zowel grappig als actie vol-met Skullkickers, een geheel nieuwe continue serie. Geschreven door Jim Zubkavich met kunst van Edwin Huang, Chris Stevens en Misty Coats, belooft Skullkickers elk type fantasiethema op zijn kop te zetten … …
17 juni 2010 in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.