signle blog post

Post Type: Standard

Brian Michael Bendis onthult plannen voor Superman en Jinxworld

Media release-afgelopen november stelde de best verkochte schrijver Brian Michael Bendis tongen in om te kwispelen in de stripboekenwereld toen hij aankondigde dat hij zou deelnemen aan DC Entertainment als onderdeel van een “Multifeted” deal. Vandaag hebben zowel DC als Bendis de eerste details onthuld over wat hij in petto heeft voor fans.
SUPERMAN

Het eerste DC-verhaal van Bendis zal zijn met fan-favoriete kunstenaar Jim Lee in Action Comics #1000 (te koop 18 april), maar dit is nog maar het begin als het gaat om zijn relatie met de laatste zoon van Krypton. Op 30 mei debuteert Bendis Man of Steel, een wekelijkse miniserie van zes uitgaven. Met zes onderling verbonden covers van Ivan Reis en Joe Prado, zal deze serie het klassieke verhaal van Krypton’s laatste dagen en het pad van Kal-El om een iconische held te worden, op te schudden, een nieuwe schurk introduceren die een angstaanjagend geheim kent achter de vernietiging van Superman’s HomeWorld. Het verhaal van Bendis zal een ongelooflijke line -up van artistieke vuurkracht bevatten, waaronder Ivan Reis, Evan “Doc” Shaner, Ryan Sook, Kevin Maguire, Adam Hughes en Jason Fabok. Een prelude tot Man of Steel van Bendis en kunstenaar Jose Luis Garcia-Lopez zal beschikbaar zijn op 2 mei, in de DC Nation #0 Preview Sampler.

In juli zijn er meer vuurwerk te wachten voor fans met niet één, maar twee titels met Superman-thema, beide geschreven door Bendis. 11 juli debuteert Superman #1, met kunst van Ivan Reis. De conclusie van Man of Steel zal zowel fans als Superman Reeling verlaten, en de debuutverhaalboog zal dieper in de gevolgen zijn, voortbouwend op populariteit die al is gegenereerd door co-schrijver Peter J. Tomasi en co-schrijver/kunstenaar Pat Gleason. Op 25 juli hervat Action Comics met nummer #1001; Met kunst van Gleason zal Bendis verhalen leveren die meer karaktergericht zijn, nieuwe personages (zowel helden als schurken) introduceren en meer van Clark Kent en zijn rol op de Daily Planet onder de aandacht brengen. Actie zal ook nader bekijken hoe de acties van Superman van invloed zijn op het DC -universum.

De terugkeer van Jinxworld

Bendis ‘wereld van grimmige noir -misdaadtitels, waaronder Jinx, Torso, Powers, A.K.A. Goldfish en Scarlet onder andere hebben een nieuw thuis gevonden bij DC. De bibliotheek van Jinxworld -titels zoals Brilliant, Fire, Fortune & Glory en Total Sellout zullen digitaal beschikbaar zijn tegen dit voorjaar. Fans kunnen verwachten dat ze nieuwe verhalen uit voortdurende series zoals Powers, Scarlet en de Verenigde Staten van Murder Inc. verwachten, evenals nieuwe personages die gedurende 2018 en daarna aan het Jinxworld -universum zijn toegevoegd.

Een samengestelde “aangepaste” opdruk

Ook gepland voor 2018 is een door Bendis samengestelde aangepaste opdruk van titels. Deze nieuwe aangepaste opdruk zal enkele van Bendis ‘favoriete personages aller tijden bevatten in zeer unieke en ongebruikelijke situaties, gecombineerd met nieuwe personages die speciaal zijn gemaakt voor deze nieuwe opdruk.

Bekijk de website op www.dccomics.com of het DC YouTube -kanaal voor het laatste nieuws over Brian Michael Bendis en ‘s werelds grootste superhelden.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Brian Michael Bendis en Scott Godlewski putten de Justice League tegen het Legion van Super-Herthe Justice League versus The Legion of Superheroes Six Issue Mini-serie zal op 11 januari lanceren. Het persbericht volgt: Media release-Duizend jaar in de toekomst , een legioen van superhelden komt samen om hun leven te wijden aan het heroveren van de geweldige leeftijd van helden van de 21ste eeuw. …
5 december 2021in “Comiclist”

Naomi seizoen twee begint op 8 maart. Het persbericht volgt: Media Release – Naomi keert terug naar de pagina’s van haar eigen serie om de waarheid achter de nieuwe mysteries om zichzelf en haar te ontdekken …
11 december 2021in “Comiclist”

Brian Michael Bendis neemt Jinxworld -titels mee naar Dark Horsejinxworld, van DC Comics naar Dark Horse Comics, met een nieuwe serie Joy Operations die in november lanceert. Het persbericht volgt: Media Release-Award-winnende en bestsellerauteur, Brian Michael Bendis, brengt zijn veelgeprezen lijn van titels van maker, Jinxworld, naar Dark Horse Comics. Ter ere van deze nieuwe …
17 augustus 2021in “Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.