signle blog post

Post Type: Standard

Joshua Hale Fialkov begint een nieuw hoofdstuk bij Dynamite Entertainment! De duivels die in juli aankomen!

Dit bericht is ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
persbericht

De duivelers

18 april 2014, Mt. Laurel, NJ: Dynamite presenteert graag het eerste boek in een reeks designer -gedreven strips, met alle nieuwe personages uit de beste en slimste van de industrie! The Devilers is geschreven door de veelgeprezen auteur Joshua Hale Fialkov, die voor het eerst met ons samenwerkt en vergezeld van de buitengewone kunst van Matt Triano! Enkele problemen in deze lijn zullen worden geprijsd op $ 2,99, waardoor fans de mogelijkheid kunnen krijgen om alle nieuwe series betaalbaar te proberen! Om de deal voor zowel fans als handelaren te zoeten, zullen de Devilers #1 covers van Eisner Award -genomineerde Jock en een prachtige Merchant Incentive van de meesterlijke Marc Silvestri!

De volgende door designers aangedreven boeken zijn een kleine sampling van titels die na de duivelers komen, van augustus 2014 tot 2015, om het momentum gaande te houden, van de beste strips die te bieden heeft!

Peter Milligan – Terminal Hero
Duane Swierczynski-ex-con
Andy Diggle, Angela Cruickshank en Ben Oliver – Control
James Robinson – Grand Passion

Meer makers en titels die moeten worden aangekondigd!

The Devilers Preview pagina 1

Wanneer de wereld wordt belegerd van de putten van de hel, is het aan de duivels om dingen goed te zetten. De grootste exorcisten ter wereld plaatsen zich tegen het leger van Satan, terwijl de hele schepping in de balans hangt. Van de schrijver van de bunker, de Ultimates en ik, komt vampier een horror-aangedreven avontuur door de hel zelf.

“Fans van het werk dat ik heb gedaan aan I, zal Vampire een voortzetting vinden van veel van de thema’s en ideeën die ik daar begonnen, maar in een volledig nieuw pakket”, zegt de best verkochte stripboekenschrijver Joshua Hale Fialkov, “het is geweest Een explosie om weer een groot ol ‘bovennatuurlijk horror -avonturenverhaal te vertellen.’

The Devilers Preview pagina 2

“Er is een geweldige traditie van teamboeken in strips en we hebben hard gewerkt om die traditie hier voort te zetten.” – Joseph Rybandt, Dynamite Senior Editor

“Deze serie is de‘ Magnificent Seven ’van verschillende religieuze figuren die samen met een kwaad zijn om een ​​kwaad te bestrijden dat al hun krachten zal nemen. Joshua is een uitzonderlijk begaafde schrijver die heeft bewezen dat hij elk genre kan aanpakken. Hij heeft een uitstekende trackrecord van Elk’s Run en Tumor tot zijn I, Vampire, Ultimates, Bunker Comic Series en meer, en ik zal bevooroordeeld zijn in het feit dat de duivelers zijn beste werk tot nu toe is. Zijn schrijven is knapperig en slim. Voeg daar het buitengewone kunstwerk aan toe dat Matt Triano levert, en de ongelooflijk boeiende covers van Jock, en je hebt een buitengewone serie. Dit is de eerste in een buitengewone lijn van designer-gedreven boeken en we lanceren onze maker-aangedreven de line-up met een buitengewone groep makers brengen buitengewone passie voor de lanceringsreeks om te helpen vieren en in te leiden voor het volgende hoofdstuk bij Dynamite bij Dynamite . ”

The Devilers Preview pagina 3

Ga voor kunst en nog veel meer informatie naar :.

Leave a Reply

Your email address will not be published.