signle blog post

Post Type: Standard

Boldly Go onderzoekt de post Beyond World of Star Trek

Media release – De 50e verjaardag van Star Trek is op de VS en om verder te vieren, IDW Publishing, onder licentie door CBS Consumer Products, zal een nieuwe Star Trek -serie introduceren in Oktober.
STAR TREK: Boldly Go zal het fan-favoriete Trek-team van Mike Johnson en Tony Shasteen herenigen over respectievelijk schrijven en kunsttaken, en zal de momenteel lopende Star Trek-serie opvolgen die zal worden gesloten na 60 universum-uitbarstingskwesties, voornamelijk geschreven onder Johnson’s horloge. Boldly Go zal de gebeurtenissen van Star Trek Beyond volgen, de nieuwste grote films in de lopende filmische saga.

“Wat is een betere manier om de 50e verjaardag van Star Trek te vieren?” Vraagt Star Trek -redacteur Sarah Gaydos. “En met welk beter team om het mee te doen? Mike en Tony zijn klaar om de serie in zo’n opwindende richting te nemen. Ik kan niet wachten om de wereld kennis te laten maken met deze nieuwe personages … evenals enkele interessante vrienden en vijanden uit het verleden. ”

De avonturen van kapitein Kirk en zijn iconische bemanning beschrijven, een gevaar dan alles wat de Federatie heeft geconfronteerd, bedreigt onze helden terwijl ze nieuwe werelden verkennen en nieuwe soorten tegenkomen. Dat allemaal plus gloednieuwe uniformen voor de bemanning!

Star Trek: Boldly Go zal in oktober in stripwinkels stralen en met personage-gerichte verbindingsabonnementvariant covers van Series-kunstenaar, Tony Shasteen, bevat. Een gewaagd nieuw tijdperk van Star Trek begint hier!

™ & © 2016 CBS Studios Inc. Star Trek en aanverwante merken en logo’s zijn handelsmerken van CBS Studios Inc. Alle rechten voorbehouden.

Over IDW
IDW Media Holdings, Inc. (OTC Pink: IDWM) is een volledig geïntegreerd mediabedrijf, waaronder publicatie, games, entertainment en de San Diego Comic Art Gallery.

Het stripboek van IDW Publishing en grafische roman Catalogus bevat enkele van ‘s werelds populairste entertainmentmerken, waaronder Transformers, My Little Pony, Star Trek, Teenage Mutant Ninja Turtles, Ghostbusters en Disney’s Classic Persak. Bij IDW’s Core is de toewijding aan strips van maker, waaronder 30 dagen van de nacht, Locke & Key, Wormwood, Ragnarök, V-Wars en Aartsengel door bestsellers sci-fi auteur William Gibson.

IDW Publishing is ook de thuisbasis van de veelgeprezen en bekroonde opdrukken; Topplank, The Library of American Comics, Yoe! Boeken en artiestenedities, met de grootste originele kunst die ooit in Amerikaanse stripboeken is gepubliceerd.

De diverse line-up van IDW Games omvat het internationale fenomeen Machi Koro, en hit-licentie-games zoals X-Files, Back to the Future, The Godfather en TMNT.

IDW Entertainment dient momenteel als de wereldwijde distributeur van Wynonna Earp uitgezonden op het Syfy -kanaal in de VS en produceert BBC America’s Dirk Gently, gebaseerd op de bestseller van Douglas Adams met Elia Wood en Sam Barnett en Brooklyn Animal Control voor het Amerikaanse netwerk.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Star Trek Bump? Deel 2: Whitman-varianten (con’t)! Met de recente boem in CGC-graded Star Wars-stripprijzen, verandert speculatie tot andere sci-fi-franchises om te zien of vergelijkbare bultjes in rente en prijzen aan de horizon kunnen zijn. Ik speculeerde in een eerdere post op Predator Dark Horse Comic -releases. Je kunt het hier lezen. Dus, zal de hoofdrol …
22 januari 2021in “Comics”

Comiclist Previews: Star Trek The Next Generation Mirror Universe Collection TPGO in het Mirror Universe om de koelbloedige bemanning van de I.S.S. te ontmoeten Enterprise-D en hun kapitein, de meedogenloze Jean-Luc Picard, in deze verzameling van drie grafische romans! Ruimte … de laatste grens. Dit zijn de reizen van de I.S.S. Enterprise-D. De voortdurende missie ervan: vreemde nieuwe werelden veroveren, tot slaaf maken …
8 juni 2021in “Comiclist”

Comiclist Previews: Star Trek #400Celebrate IDW’s 400e nummer van Star Trek Comics met dit monumentale probleem dat fan-favoriete tijdperken van de veelgeprezen serie benadrukt. Deze verzameling mini’s brengt Star Trek Comics -veteranen samen in een gelijke viering van IDW’s Star Trek Comics Past and Future. Word lid van Little Keyla Detmer – zoals gezien in Star Trek: Discovery – Adventures …
6 september 2022in “Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.