signle blog post

Post Type: Standard

Dynamite gaat een contract aan met literair fenomeen Amanda Hocking!

Deze publicatie is ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
persbericht

Zoek naar het Hollowland van Amanda Hocking in winkels overal in 2012!

Amanda Hocking. Foto door Bibus Photography.

11 oktober 2011 – Runnemede, NJ – Dynamite is verheugd om te onthullen dat we een contract hebben bereikt met Amanda Hocking en in 2012 Hollowland -stripboeken zullen publiceren!

Amanda Hocking is een Amerikaanse schrijver van paranormale romantiek jong-volwassen fictie. Hocking woont in Austin, Minnesota. In dienst als een begeleid wonen tot 2010, componeerde ze 17 romans in haar vrije tijd. In april 2010 begon ze zichzelf als e-books te publiceren. In maart 2011 had ze meer dan een miljoen exemplaren van negen boeken aangeboden en verdiende ze twee miljoen dollar van de verkoop, iets dat eerder ongehoord is voor zelf gepubliceerde auteurs. Tot op heden hebben slechts vijf andere auteurs meer dan een miljoen digitale e-boeken aangeboden. Begin 2011 had Hocking elke dag gemiddeld 9.000 boekverkopen.

Hollowland -cover

In Hollowland is de negentienjarige Remy King op een doel om de woestenij links van Amerika over te komen, en niets zal in haar methode staan-geen felle plunders, een verwende rockster of een leger van vleesetende zombies .

“Het is altijd een droom van mij geweest om de wereld van de holten naar grafische romans te brengen”, zegt de veelgeprezen auteur Amanda Hocking. “Ik ben zo gelukkig om samen te werken met een fantastische uitgever zoals Dynamite om deze droom tot leven te brengen.”
“Het is zo’n plezier voor Dynamite om met Amanda samen te werken, omdat ze de wereld van strips begrijpt”, zegt Dynamite President en uitgever Nick Barrucci. “Het succes van Amanda laat zien dat moeilijk werk en enthousiasme zowel loont als we niet kunnen wachten om haar buitengewone energie te zien vertalen naar strips!”

Hollowmen -cover

Dit is wat mensen zeggen over Hollowland:

“Iedereen die op enigerlei wijze een soort interesse heeft bij het lezen van een goed verteld verhaal, moet dit bekijken. Het is fantastisch, gruwelijk, maar ook vreemd mooi. ” – Robert Duperre, auteur van de herfst

“De actie is non-stop. Het begint op de allereerste pagina en laat echt helemaal niet op, maar niet tot het punt waarop je er gestrest op raakt. Naast hebben we ten slotte een vrouwelijke hoofdrol die dingen voor zichzelf kan doen! Remy is zowel sterk als moedig en doet dingen haar methode om te overleven. Er is wat romantiek, maar het is niet zoals alle andere romances in bovennatuurlijke verhalen waarbij de vrouw uiteindelijk niets alleen kan doen. Het was zo verfrissend. ” – Jessica op het Firefly Book Loft

Bezoek voor kunst en nog veel meer informatie:

www.dynamite.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.