signle blog post

Post Type: Standard

Ik, Frankenstein

uit dinsdag 13 mei, op huisvideo – of nu, als je een digitale kopie wilt – ben ik, Frankenstein, een Steampunk Action -film met Aaron Eckhart als het titulaire wezen, Adam.

Aaron Eckhart in I, Frankenstein

Na het doden van de gekoesterde van zijn maker – evenals onbedoeld zijn maker, die het monster in het winterafval en is overgenomen – Adam heeft nu opgejaagd door demonen. Ze worden gevochten door Gargoyles, engelachtig aangedreven krijgers onder leiding van de sympathieke koningin Leonore (Miranda Otto). Ik was blij met de impact waarin de gigantische leerachtige vleugels in wervelende capes veranderden toen de waterspuwers menselijk werden. (Dat zie je in de trailer aan het einde van dit bericht.)

De demonen, geleid door Prince Naberius (Bill Nighy in Evil Businessman Mode), ontdekken ten slotte Adam op de hedendaagse dag, die hem terugbrengt naar de beschaving. De wetenschappers van Naberius, geleid door Yvonne Strahovski (Chuck), proberen reïncarnatie te beheersen met veel technisch speelgoed. Als ze het wezen in handen krijgen, krijgen ze de truc van Frankenstein om het te laten gebeuren.

Aaron Eckhart evenals Yvonne Strahovski in I, Frankenstein

Ik, Frankenstein is van de producenten van Underworld, evenals van wat ik begrijp van die serie, ze zijn vergelijkbaar. Ik werd ook herinnerd aan Van Helsing, wat niet zozeer een aanbeveling is. Tijdens het prolooggedeelte van deze film vertelt Adam veel gebeurtenissen die we worden getoond in afgekort glimp. Ik geloof dat dat verhaal – het origineel uit het boek – een veel betere film zou hebben gemaakt, maar dat is niet waar ze voor gaan.

Er zijn veel geweldige CGI -effecten en bovennatuurlijke wezens die tegen elkaar vechten. Als je dit soort actiefilm zoals, ik, is ik, Frankenstein een geweldige optie voor een kijk, omdat de instellingen visueel fascinerend zijn en de acteurs vaardigheden hebben. Bovendien maken geweldige deals van Britse accenten het gekste dialooggeluid een stuk belangrijker.

Aaron Eckhart bereidde zich voor op de strijd in I, Frankenstein

Speciale functies
Naast de trailer van de film zijn er twee commentaren; Een van co-schrijver/regisseur Stuart Beattie, de andere met producent Gary Lucchesi, producent Richard Wright, visuele impact supervisor James McQuaide, evenals co-schrijver/co-ster Kevin Grevioux. Er zijn ook twee featurettes:

“Een monster maken” (13 minuten) gaat over de make -upeffecten, kostuums en instellingen.

“Frankenstein’s Creatures” (14 minuten) kijkt naar het ontstaan ​​van de films naast de acteurs die commentaar geven op hun rollen.

Er is hieronder een nieuwe huistrailer die veel van de speciale effecten laat zien. (De studio leverde een evaluatie -kopie.)

Deel dit:
Twitter
Facebook
Tumblr

Gerelateerde berichten:

Ik, Frankenstein heeft een uitstekende cast voor een actiethrilleri, geef meestal niet zoveel om “actiethrillers”, omdat deze film wordt gefactureerd, omdat ze voor mij de neiging hebben om zo goed te zijn, maar ik ben blij met de cast van Ik, Frankenstein, verschuldigd in theaters op 24 januari 2014. Hier is de synopsis: ingesteld in een dystopisch cadeau waar waakzame waterspuwers en …

Madame Frankenstein debuteert in mei in mei van Picture Comics is Madame Frankenstein, een serie met zeven uitgaven geschreven door Jamie S. Rich en prachtig getekend door Megan Levens. Het heeft een uitstekend hoog concept: een mix van Frankenstein en mijn eerlijke vrouw met een sterke smaak van de uitstekende Gatsby. Het is 1932, evenals Vincent Krall …

Madame Frankenstein #5 We zijn veel meer dan halverwege met de Seven-Issue Madame Frankenstein-serie, evenals de personages beginnen veel meer diepte te tonen in hun wendingen. Henry, die eerst de bezoeker sloeg als een jaloers, verwend, frat-boy type, onderzoekt wat er echt gebeurde bij ex-vriendin Courtney, die hij in een auto heeft vermoord …

Leave a Reply

Your email address will not be published.