signle blog post

Post Type: Standard

Weekends zijn voor singles met het beste nummer van het jaar en het beste kerstnummer aller tijden

Een gedurfde claim, maar de nieuwe single van Jason Isbell is mijn favoriete nummer van het jaar. Ik weet dat het thema een beetje gebruikelijk is, misschien zelfs cliché, om iemand te missen en te hopen dat ze thuiskomen, maar dit nummer zal mijn hoofd of mijn hart niet verlaten. Misschien is het gewoon vanwege wat ik doormaak met mijn eigen relatie – maar is dat niet precies wat muziek moet doen?

De nieuwe single van Jack White is goede, gespierde blues …

De nieuwe van Joell Ortiz is niet zijn beste, maar zelfs gemiddelde Ortiz is beter dan veel van mensen A -game … het is een beetje vreemd om hem te horen rap over hoe underground hij is. Ik bedoel, inmiddels vrijwel iedereen die weet dat zelfs een kleine hiphop hem kent. Hij nam op met Eminem, voor Chrissake!

En je favoriete gevangene rapper duwt nog steeds materiaal uit, zelfs terwijl ze achter de tralies is …

Ik heb ook het punky, rootsy nieuwe album van de routes gegraven … hier is de single.
De routes- in deze beste hel- kleurwas door de routes
Hoe zit het met een dekking? Het is geen Kerstmis, maar er is altijd ruimte voor mijn favoriete kerstlied….

Neef Stizz is geen indie meer. Dit is de eerste single die ik heb gezien van hem die het RCA -label heeft dat eigendom claimt. En het gaat erom rijk te worden. En eerlijk gezegd is het niet zo interessant als zijn eerdere werk. Het is nog steeds goed, en ik heb zeker hoge verwachtingen van zijn eerste album, het is gewoon niet zo goed.

En laten we dit bericht boeken met veel meer Isbell. Hier is een oude cover die hij deed, waar hij een goedkope Alabama -nummer geluid maakte … behoorlijk verdomd geweldig.

Oké, ja, ik ben verliefd op Jason.

Leave a Reply

Your email address will not be published.