signle blog post

Post Type: Standard

Batman#50 krijgt een Pencils Only Variant Cover van Jim Lee

Media release – Aangezien Bruce Wayne en Selina Kyle hun voorbereidingen voor de grote dag afronden, kondigt DC aan dat Batman#50 nu een 1: 100 variant cover zal hebben met met Jim Lee’s potloodkunst van zijn open om variantomslag te bestellen!
U kunt deze 1: 100 variantomslag bestellen onder Itemcode (APR188990) op basis van uw gecombineerde bestellingen voor mei180450 – mei180453.

Bovendien wordt de variantomslag die wordt gevraagd om ART van Olivier Coipel nu te bevatten, geïllustreerd door Arthur Adams.

In dit nummer is het de bruiloft waarvan je nooit had gedacht dat je het zou zien! De batrimony is echt, omdat Bruce Wayne en Selina Kyle de knoop zullen leggen in een niet-miss-miss, extra lengte mijlpaalprobleem dat Gotham City zal hervormen. Al hun vrienden (en een paar vijanden?) Zullen voor de eeuwen een feestje zijn bij een stripboekkoppeling.
Superstar Scribe Tom King officieert de zeker-te–se huwelijkse huwelijken, vergezeld door een all-star line-up van klassieke bat-artisten die hun hoeden aan het gelukkige paar doffen in een reeks pre-wedding flashback-scènes die zeker de romantische stemming vestigen .

Deze kwestie is geschreven door Tom King met kunst en cover van Mikel Janin.

Alsof dat niet genoeg was, hebben deze striprede elk één pagina bijgedragen aan het verhaal:

Neal Adams
Rafael Albuquerque
Lee Bermejo
Greg Capullo
Becky cloonan
Amanda Conner
Tony S. Daniel
Jay Fabok
David Finch
Jose Luis Garcia-Lopez
Mitch Gerads
Joà «lle Jones
Andy Kubert
Jim Lee & Scott Williams
Clay Mann
Frank Miller
Paul Pope
Tim Sale
Ty Templeton
Lee weken

Dit probleem wordt verzenden met vijf covers:

Hoofdomslag van Mikel Janin (mei180450) Open nu voor bestelvariantomslag van Arthur Adams (mei180451) Open voor bestelvariantomslag door Jim Lee en Scott Williams (mei180452) Blanke variantomslag (mei180453)
1: 100 potloden alleen variantomslag van Jim Lee (APR188990)

Batman #50 is op de afsluiting van de definitieve bestelling op 11 juni met een te koopdatum van 4 juli. Dit probleem van 48 pagina’s zal aankomen in winkels met een dekkingsprijs van $ 4,99 US.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Verken het verleden, het heden en de toekomst in Batman/Catwomanbruce Wayne en Selina Kyle Unite in de tijd in Batman/Catwoman, door Tom King, Clay Mann en Tomeu Morey, in december. Gotham stad. Vandaag. Bruce Wayne en Selina Kyle hebben hun langlopende, on-eagain, off-a-again-relatie opnieuw aangewakkerd. Geloven dat alle obstakels van hun pad worden verwijderd, beginnen ze opnieuw te werken als een …
11 september 2020 in “Comiclist”

DC Comics onthult de ongelooflijke Batman #125 CoverSDC Comics heeft de Batman #125 -covers uitgebracht die een nieuw creatief team en verhaalboog zullen vieren. Het persbericht volgt: Media Release-Om het debuut te vieren van fan-favoriete schrijver Chip Zdarsky en de terugkeer van artiesten Jorge Jiménez en Tomeu Morey, heeft DC een ongelooflijke selectie onthuld …
16 april 2022in “Comiclist”

DC biedt aangepaste detailhandelaarsvarianten voor Batman #50 en Superman #1Media Release – Batman #50 en Superman #1, twee van de grootste titels van DC in juli, hebben aangepaste variant op maat! In Batman #50 is het de bruiloft waarvan je nooit had gedacht dat je het zou zien! De batrimony is echt zoals Bruce Wayne en Selina Kyle zijn …
2 mei 2018in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.