signle blog post

Post Type: Standard

BOOM! Studio’s evenals Saban -merken blootstellen gloednieuwe Power Ranger

Media Release – BOOM! Studio’s evenals Saban-merken onthulden vandaag nieuwe hoofdstukken van Power Rangers: Shattered Grid, aangeboden in stripwinkels in mei 2018. Lord Drakkon-een verwrongen, alternatief-reality-versie van Tommy Oliver, de milieuvriendelijke Mighty Morphin Power Ranger-groeit Veel krachtiger met elke strijd tegen Power Rangers -teams in de geschiedenis … terwijl in het verleden een mysterieuze nieuwe Ranger de machtige Morphin Power Rangers op hun eigen grasmat opduikt.
Saban’s Go Go Power Rangers #9, van schrijver Ryan Parrott en kunstenaar Dan Mora, introduceert een nieuwe Power Ranger in de machtige Morphin Power Rangers Mythology, een met een ongewone band met Lord Drakkon! Waarom is dit mysterieuze nieuwe personage echter teruggegaan naar het verleden om zich te richten op de Power Rangers tijdens hun vroege dagen als helden … en wie zit er onder de helm? Beide antwoorden zullen de Power Rangers naar hun kern rocken en de gebeurtenissen van Power Rangers: Shattered Grid aanzienlijk beïnvloeden. Dit probleem bevat een primaire cover van Mora, met variantafdekkingen van Miguel Mercado (over de tuinmuur), Audrey Mok (Archie) en Natacha Bustos (Moon Woman & Devil Dinosaur).

Het debuut van deze nieuwe Power Ranger voldoet aan de historische introducties van Lord Drakkon in 2016; The Power Rangers van 1969 in 2017; evenals de milieuvriendelijke psycho-ranger in 2017, allemaal op de pagina’s van machtige Morphin Power Rangers.

In Mighty Morphin Power Rangers #27, from writer Kyle Higgins as well as artist Daniele di Nicuolo, Lord Drakkon’s power as well as influence grows, as the Power Rangers work with new allies from across time as well as dimensions, including Ranger teams such as Tijdkracht, RPM, evenals Samurai, om een ​​plan te maken om terug te vechten. Is het echter al zo laat? Dit probleem beschikt over een primaire cover van Jamal Campbell (Green Arrow), met variantafdekkingen van Jordan Gibson (Amerika) en Carlos Rental Property (Lockjaw).

“We hebben fans gegarandeerd dat we geschiedenis zouden schrijven in Power Rangers: Shattered Grid – en de introductie van een nieuwe Power Ranger is slechts het begin”, aldus Dafna Pleban, redacteur, Boom! Studio’s. “En als je gelooft dat het geen enkele vorm van groter kan krijgen, wacht dan tot je ziet wat we nu hebben georganiseerd! Van nooit eerder geziene team UPS tot ongebruikelijke relaties, boem! Studio’s en Saban -merken werken zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u geen enkel probleem van dit evenement wilt missen. ”

“Als onderdeel van Saban’s Power Rangers 25 -jarig jubileum, vonden we dat het de beste tijd was om bovendien de mythologie van de franchise te bekijken en nieuwe personages met BOOM te debuteren! Studio’s om Power Rangers te maken: verbrijzeld grid een legendarisch stripboekevenement zoals niets dat we eerder hebben gedaan! ” verklaarde Brian Casentini, uitvoerend producent, Power Rangers -franchise.

Druk exemplaren van Mighty Morphin Power Rangers #27 en Saban’s Go Go Go Power Rangers #9 worden in mei 2018 te koop aangeboden in Regional Comic Book Shops (gebruik ComicShoplocator.com om de dichtstbijzijnde u te ontdekken) of bij de boom! Studios Webstore. Digitale exemplaren kunnen worden gekocht bij materiaalserviceproviders zoals Comixology, Ibooks, Google Play, evenals de giek! Studios -app.

Voor voortdurend nieuws over Power Rangers: Shattered Grid en nog veel meer van Boom! Studio’s, blijf op de hoogte van boom-studios.com en volg aan @Boomstudios op Twitter.

Ga voor veel meer over Saban’s Power Rangers naar www.powerRangers.com en volg Power Rangers On, YouTube, Facebook, Twitter en Instagram.

Over Saban’s Power Rangers
Saban’s Power Rangers-franchise is het geesteskind van Haim Saban, ontwerper en producent van de originele machtige Morphin Power Rangers-hit-serie die in 1993 werd geïntroduceerd. In de introductie zijn Power Rangers snel het meest bekeken kindertelevisieprogramma in het Verenigde Staten en blijven een van de best beoordeelde en langstlopende live-actieserie in de televisiegeschiedenis. De serie voldoet aan de avonturen van een groep vaste tieners die zich ‘veranderen’ in superhelden en de wereld redden van het kwaad. Het wordt gezien in veel meer dan 150 markten, gelijkgesteld in vele talen, evenals een voorkeur voor veel cruciale wereldwijde programmeerblokken van kinderen over de hele wereld. De functiefilm met Lionsgate ging in maart 2017 over de hele wereld in première en de franchise viert zijn 25e verjaardag in 2018. Ga voor veel meer informatie naar www.powerRangers.com.

Over Saban -merken
Saban Brands (SB), opgericht in 2010 als een filiaal van Saban Funding Group, en vestigt zich en vestigt een woordportfolio van de woordklasse in het plezier en een manier van levenssectoren. SB past een wereldwijde 360-graden administratietechniek toe op het groeien van zowel groeien en zijn merken inkomsten met inhoud, media, marketing, distributie, licenties en retail op markten over de hele wereld en consumenten van alle leeftijden. Sabanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.