signle blog post

Post Type: Standard

CBLDF evenals de laatste Gasping verenigen zich voor de Humble Underground Book Bundle

Media-release-Twee oude CBLDF-supporters, Last GASP Publishing evenals Humble Bundle, werken samen voor de Supreme Digital Collection of Underground Comix-artiesten ook Als anthologieën – de bescheiden ondergrondse boekbundel! Je kunt betalen wat je wilt voor 14 delen van de allerbeste subversieve, surrealistische, evenals onafhankelijke artiesten die vandaag in strips en popcultuur werken!
Noem uw kosten voor Revolutionary Letters, A Cynic’s Guide to a Rich en Full Life, Pop Surrealism: The Tough of Underground Art, The Original Art of Basil Wolverton, evenals Mitch O’Connell: The World’s Finest Artist. Als je veel meer betaalt dan de typische prijs, zul je ook Arabisch worden in Amerika, gangsta rap kleurboek, verboden activiteiten voor verwaarloosde kinderen, man’s ruïne: de posters en kunst van Frank Kozik, evenals conditie fabriek: de kunst van Ron Engels. Als je $ 15 of meer betaalt, krijg je al het bovenstaande plus verhalen van de San Francisco Cacophony Society en Hi-Fructose Collected Edition Vol. 1-3. Het vinden van je nieuwe geprefereerde kunstenaar is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Hier zijn de boeken die je in de kern bescheiden ondergrondse boekbundel krijgt:

Revolutionaire letters, door Diane di Prima
A Cynic’s Guide to a Rich en Full Life, door Mario Digiorgio
Pop Surrealism: The Tough of Underground Art, uitgegeven door Kirsten Anderson
The Original Art of Basil Wolverton, door Basil Wolverton
Mitch O’Connell: World’s Finest Artist, door Mitch O’Connell
Versla de typische prijs, en je krijgt het volgende:
Arabisch in Amerika, door toufic el rassi
Het gangsta rap kleurboek, door Aye Jay
Verboden activiteiten voor verwaarloosde kinderen, door Skinner
Man’s Ruin: Poster Art of Frank Kozik, door Frank Kozik
Status Factory: The Art of Ron English, door Ron English

Betaal $ 15 of nog veel meer om deze fantastische titels te ontgrendelen:

Tales of the San Francisco Cacophony Society, uitgegeven door Kevin Evans, Carrie Galbraith, evenals John Law
Hi-Fructose Collected Edition, Vols. 1 – 3, uitgegeven door Annie Owens en Attaboy

De inhoud van deze bundel zou u maar liefst $ 134 kosten als u afzonderlijk wordt gekocht, maar met Humble Bundle betaalt u wat u wilt!

Zoals bij alle bescheiden bundels, kunnen klanten precies selecteren hoe hun aankoopdollars worden toegewezen, zowel tussen de uitgever als het goede doel. De Humble Underground Book-bundel ondersteunt het Comic Book Legal Defense Fund, een non-profit organisatie die de flexibiliteit beschermt om strips te bekijken met juridische stappen en onderwijsinspanningen ter ondersteuning van de lezers, makers, bibliothecarissen, retailers, uitgevers, ook uitgevers, uitgevers, als opvoeders van strips, evenals de Electronic Frontier Foundation, een non-profitorganisatie die zich toelegt op het behoud van burgerlijke vrijheden in het digitale rijk.

De bescheiden ondergrondse boekbundel loopt van nu tot woensdag 29 april 2015 om 11.00 uur Pacific Time!

Over Humble Bundle
Humble Bundle organiseert Pay-What-You-Want Plus Charity-promoties voor ongelooflijk digitaal materiaal en legt de kracht rechtstreeks in handen van de consumenten, waardoor ze volledig getroffen titels krijgen tegen kosten die ze zelf hebben gesteld. Consumenten betalen wat ze willen en kiezen precies hoe ze hun geld kunnen toewijzen tussen materiële makers, liefdadigheid en een bescheiden tip. Humble Bundle biedt ook de bescheiden winkel, een digitale winkel met fantastische games tegen fantastische kosten met een deel van de verkoop die goede doelen gaat kiezen. Omdat de introductie van het bedrijf in 2010, heeft Humble Bundle de buurt geholpen om de buurt uit te rusten om tot nu toe veel meer dan $ 50 miljoen toe te wijzen aan het goede doel. Ga voor nog veel meer informatie naar

Over het laatst naar adem publiceren
Laatste Gasp is een van de grootste en oudste uitgevers en leveranciers van underground boeken en strips ter wereld en viert het 41e jaar in het bedrijfsleven. Door de jaren heen hebben we gepubliceerd, evenals soms licht gegeven, enkele van de meest gerespecteerde als bekwame kunstenaars die vandaag werken, waaronder R. Crumb, Justin Green, kosten Griffith, Mark Ryden, Aline Kominsky-Crumb, Frank Kozik, Todd Schorr, Winston Smith, Spanje, Robert Williams, evenals talloze anderen. Vandaag publiceren we 12-20 nieuwe titels per jaar, gericht op ‘lowbrow’ en ‘pop surrealistische’ artiesten, naast grafische romans en popcultuurtitels. We verspreiden ook allerlei vreemde ‘n’ fantastische subversieve literatuur, grafische romans, tattoo en kunstboeken, waardoor ze worden geleverd aan boekhandels en kunstgalerijen op zes continenten.

Over stripboek Legal Defense Fund
Comic Book Legal Defence Fund is een non-profit organisatie die de flexibiliteit beschermt om strips uit te checken! Ons werk beschermt lezers, makers, bibliothecarissen, retailers, uitgevers, evenals opvoeders die betrekking hebben op het risico van censuur. We screenen voorschriften en moeilijkheidswetgeving die het allereerste amendement zouden beperken. We produceren bronnen die het begrijpennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.