signle blog post

Post Type: Standard

2012 Will Eisner Spirit of Comics Merchant Award Nominations Open

Media release-The Will Eisner Spirit of Comics Merchant Award, voorzien onder auspiciën van Comic-Con International: San Diego, wordt verstrekt aan een particuliere koopman die een heeft gedaan Indrukwekkende taak om het Comics Art Medium zowel in de buurt als in de markt in het algemeen te ondersteunen. Klik hier om een ​​retailer te nomineren.
De richtlijnen voor nominatie zijn onder meer:

* Elk type handelaar dat minstens twee jaar in dienst is, komt in aanmerking om te worden genomineerd.
* Elk individu – retailers, professionals, fans – kan een naam in nominatie loceren.
* Een panel van marktrechters selecteert een groep finalisten die worden onderworpen aan een grondige beoordeling op basis van de awardcriteria.
* Winnaars worden onthuld als onderdeel van de Will Eisner Comic Market Awards op Comic-Con Worldwide op vrijdag 13 juli 2012.
* Eerdere winnaars komen niet in aanmerking voor nominatie.

De vereisten voor beoordelen zijn onder meer:

* Ondersteuning van een groot reeks ingenieus materiaal. het leveren van kansen voor het materiaal van makers om kopers te bereiken; een diverse inventaris opslaan.
* Kennis. Werken om op de hoogte te blijven van de detailhandel naast het stripveld.
* buurtactiviteit. het promoten van strips tot de gemeenschap; het behouden van verbindingen met zowel instellingen als bibliotheken; Actief blijven in sociaal, bedrijfsleven, evenals kunstorganisaties in de buurt.
* Hoge kwaliteit van de winkelafbeelding. ingenieuze schermbenaderingen; gebruik maken van winkelstijl creatief.
* Naleving van gemeenschappelijke eerlijke servicepraktijken.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Nominaties open voor 2011 Spirit of Comics Merchant Awardmedia Release-De Will Eisner Spirit of Comics Merchant Award, voorzien onder auspiciën van Comic-Con International: San Diego, wordt verstrekt aan een particuliere handelaar die een indrukwekkende taak heeft gedaan om de strips te ondersteunen Kunstmedium beide in de comm …
5 januari 2011 in “Comics”

Will Eisner Spirit of Comics Merchant Award genomineerden kondigde Media Release aan-San Diego, Comic-Con Worldwide (Comic-Con), het grootste stripboek en een prominente kunstevenement in de Verenigde Staten, heeft de lijst met genomineerden voor de prestigieuze wil onthuld Eisner Spirit of Comics Merchant Award (de Eisner Spirit Award). Dit jaar zijn organisatoren verheugd op te merken die babytatoeage, …
14 juli 2009 in “Comics”

2010 Spirit of Comics Merchant Award genomineerden aangekondigd Media Release-genomineerden voor de prestigieuze Will Eisner Spirit of Comics Merchant Award (de Eisner Spirit Award) zijn onthuld door Comic-Con Worldwide (Comic-Con), het grootste stripboek en prominent Kunstevenement in de Verenigde Staten. Gezien het feit dat 1993, is de Eisner Spirit Award uitgereikt aan een particuliere retailer …
17 juli 2010 in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.