signle blog post

Post Type: Standard

De Third Witch van Archaia wordt evenals moeilijkheid

Media Release-Archaia, een afdruk van bekroonde uitgever Boom! Studios nodigt bezoekers uit om achter de schermen van Shakespeare’s Macbeth te kijken om te zien wie de echte kracht in de nieuwe, originele beperkte serie zwoegt en problemen hanteert. Mairghread Scott (Transformers: Windblade) en debuutartiesten Kelly & Nichole Matthews vinden de bekende ramp opnieuw uit door de macht in handen van de drie heksen te leggen terwijl ze het lot van een koning beheren, evenals het lot van Schotland.
“Zowel zwoegen en moeilijkheid nemen de coolste delen van Shakespeare’s Macbeth en draait het rond om precies te laten zien hoe deze drie krachtige heksen de hele tijd aan de snaren trokken”, aldus Boom! Studios-redacteur-in-chef Matt Gagnon. “Mairghread heeft een verhaal gemaakt van drie geweldige vrouwen wiens wensen de lot van een land zullen vormen, evenals Kelly en Nichole infuseren dat verhaal met mooie, rijke kunstwerken knetterend met magie. Ik geloof dat zelfs de Bard zelf dit mede zou ondertekenen. ‘

De drie lot – ERIATA, Cait, evenals Smertae – hebben altijd begeleid en beschermt Schotland ongezien, indirect de lijn van koningen onder controle volgens de oude religie. Wanneer er een geschil is in het zusterschap, zullen Riata en Smertae Guy als pionnen gebruiken, evenals Smertae zullen Macbeth naar een kroon leiden die hij nooit had geïmpliceerd.

“Zowel zwoegen en moeilijkheid is] een prachtig getrokken verhaal over een strijd om het oude Schotland, dat in het geheim wordt bekeken door drie ruzie heksen en hun vertrouwde,” tweette schrijver Gail Simone (Red Sonja, Trick Six), die kreeg om een ​​vooruitgang te bekijken. “Absoluut een van mijn favoriete nieuwe boeken. Ik kan niet wachten op het volgende nummer, het voelt als een eersteklas fantasieroman, maar met lieve kunst. ”

Zwouden evenals moeilijkheid #1 (van 6) (voorheen de derde heks) verschijnt in stripwinkels op 2 september met een primaire cover van Kyla Vanderklugt (Jim Henson’s The Storyteller: Witches) voor de kosten van $ 3,99 onder Diamond Aankoopcode Jul1510899 . Evenzo wordt aangeboden in een beperkte hoge kwaliteit een 10 -jarige beloningsbedekking van Meredith McClaren, evenals een beloning van verkoper door Haemi Jang (het volgende testament van Clive Barker).

De definitieve deadline voor verkopers voor verkopers is 10 augustus. Weet u niet zeker waar u uw dichtstbijzijnde stripwinkel kunt ontdekken? Gebruik ComicShoplocator.com of FindacomicShop.com om er een te ontdekken! Fans kunnen afdrukken, invullen en het aankooptype hieronder naar hun regionale stripwinkel brengen. (Houd er rekening mee dat veel winkels vooraf moeten terugbetalen.) Het wordt eveneens aangeboden voor aankoop rechtstreeks bij BOOM-SUDIOS.com.

Over boem! Studio’s
Opgericht door Ross Richie in 2005, Diamond Gem Award-winnende “Best Publisher” BOOM! Studios (boom-studios.com) produceert een sterrenbeeld van zeer populaire Eisner en Harvey Award-winnende origineel en gelicentieerde stripboeken en grafische romans met het toptalent van de industrie. BOOM! Studios bestaat uit vier unieke opdrukken. De originele Studios -opdruk is het zelfmoordrisico van Mike Carey; James Tynion IV’s The Woods; Mark Waid is onherstelbaar; Zonen der wetteloosheid; evenals enorme moeilijkheid in Bit China. Het grafische boek 2 Guns van Steven Grant werd uitgebracht als functiefilm van Universal Pictures, met in de hoofdrol Denzel Washington en Mark Wahlberg. BOOM! ‘S All-Age Imprint Kaboom! publiceert de pinda’s van Charles Schulz; Jim Davis ’Garfield; De ervaringstijd van het animatienetwerk, de routinematige show, de uitstekende wereld van Gumball, evenals Steven Universe; Mike Kunkel’s Herobear en het kind; evenals de bijen van Natasha Allegri evenals PuppyCat. BOOM! Box publiceert het Midas -vlees en Lumberjanes. In juni 2013, BOOM! verkregen Archaia Home Entertainment (Archaia.com). Archaia is de Eisner en Harvey Award-winnende grafische boekuitgever van Mouse Guard, Cow Boy, Gunnerkrigg Court, Rust, evenals Jim Henson’s Tale of Sand. In oktober 2013, BOOM! Studios ging in een afzonderlijke eerste verbinding met 20th Century Fox, waardoor de studio toegang tot zijn bibliotheek met titels kreeg en de uitgever toegang kreeg tot Fox’s grote catalogus van films. In augustus 2014, BOOM! Studio’s begonnen een vergelijkbare first-look-verbinding met 20th Century Fox TV om eigenschappen te vestigen voor het kleine scherm.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Comiclist Preview: ZOLIJKE EN MOODSTAND HCMEDIA Release – een gedurfde herbeeld van Macbeth van William Shakespeare. Inclusief materiaal achter de schermen en een uitgebreide gids die parallellen trekt tussen de originele tekst en deze geheel verschillende interpretatie. De drie lot – Riata, Cait …
14 september 2016 in “Comics”

Comiclist Preview: ZOLIJK EN MOOPSCHAPPEN #6MEDIA Release – Eindnummer! Smertae zou het het beste moeten maken met haar zussen, zelfs alsnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.