signle blog post

Post Type: Standard

Barnes en Noble biedt extra Mass Effect Game Content

Media -release – wil je een been op je tegenstanders? Onze goede vrienden bij Bioware en Barnes en Noble hebben een gevechtsklaar deal voor Mass Effect-fans samengesteld. Van vandaag tot 20 februari als je de aankomende kunst van het Mass Effect Universe -boek van Barnes en Noble vooraf bestelt, ontvang je een code voor extra game -inhoud in het komende Mass Effect 3 -spel!
“Dit product bevat een code die kan worden ingewisseld voor downloadbare inhoudspakketten voor Mass Effect 3 Multi-Player inclusief Character Boosters en het dodelijke Collector Assault Rifle om u een been te geven op de Reaper Invasion.

Ga naar social.bioware.com/redem voor instructies over het ontgrendelen van uw nieuwe upgrades. ”

“Het Collector Assault Rifle gebruikt dezelfde principes als een menselijk aanvalsgeweer, maar de organische componenten hebben het duidelijk onderscheiden. De stroombron lijkt een intern orgaan te zijn met biotische capaciteit; De munitie lijkt op pellets van metalen email die schermen van vijanden met dodelijke efficiëntie schermen. ”

Woord van Barnes and Noble:

Van 1/23/12-2/20/12, wanneer u een kopie van de Art of Mass Effect Universe vooraf bestelt, ontvangt u een code om extra game-inhoud te downloaden voor Mass Effect 3. Dit omvat het Collector’s Rifle, Onder andere coole inhoud om je tegenstanders te verslaan!

Wanneer je de Art of Mass Effect Universe (ISBN: 1595827684) vooraf bestelt, krijg je een afzonderlijke code om game-extra’s van BioWare.com te downloaden om te gebruiken in het spel Mass Effect 3. Aanbieding is geldig vanaf 23 januari 2012 en eindigt 20 februari 2012 om 2:59 uur Eastern Time, zolang de voorraad strekt.

Deze aanbieding is alleen geldig voor pre-orderaankopen van het volgende item:

The Art of Mass Effect Universe (ISBN: 1595827684).

Nadat u uw pre-orderaankoop van de Art of Mass Effect Universe hebt geplaatst, ontvangt u via e-mail één (1) afzonderlijke code voor gebruik om extra game-inhoud te downloaden Uit 8 maart 2012. Uw code wordt gemaild naar de E -mailadres geassocieerd met uw Barnes & Noble -account. Instructies voor het inwisselen van extra game-inhoud op BioWare.com worden opgenomen in een vervolg-e-mail die uiterlijk op 8 maart 2012 verzonden. .

Bekijk hier volledige details: Barnes en Noble

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Bioware en Dark Horse kondigen Mass Effect Code Promomedia -release aan – BioWare en Dark Horse Comics zijn verheugd om vandaag samen te werken om aan te kondigen dat fans die de digitale versie van de Art of the Mass Effect Universe of het hele Mass Effect: Invasion Series kopen via Digital .Darkhorse.com Will ontvangt …
15 maart 2012 in “Comics”

Bioware en Dark Horse kondigen Mass Effect PromotionMedia Release aan-Bioware ™, een divisie van elektronische kunst en Dark Horse Comics onthulden vandaag dat fans die de digitale versie van de Art of the Mass Effect Universe hebben gekocht, of de hardback-editie van de hardback hebben bestellingen Het kunstboek via www.barne …
21 februari 2012 in “Comics”

Meld u aan op BN.com om Mass Effect PreviewMedia Release te krijgen – De Barnes en Noble Nook voor Android volledig gratis app ondersteunt nu Comics Reading! Nook -klanten die het Nook voor het eerst voor de Android -app downloaden en zich vervolgens aanmelden voor een nieuw BN.com -account, krijgen een preview van 22 pagina’s van de Mass Effe …
15 maart 2012 in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.