signle blog post

Post Type: Standard

Archie Comics brengt wijzigingen aan in de media -release van Executive Board

– Archie Comics, een van de toonaangevende kinderboekenuitgevers ter wereld en de thuisbasis van enkele van de meest herkenbare popcultuurpersonages ter wereld, waaronder Archie, Betty en Veronica, Jughead, Sabrina The Teenage Witch en Josie and the Pussycats kondigden trots een lei van promoties en toevoegingen aan het bestuur van het bedrijf vandaag aan, gericht op het voortzetten van het ongekende succes dat de afgelopen twee jaar heeft meegemaakt.
“Dit is een zeer spannende tijd voor Archie, en we hebben enkele bewegingen gemaakt om het geweldige succes voort te zetten dat we hebben ervaren,” zei Archie Comics co-CEO Jon Goldwater. “De toevoeging van ski is van vitaal belang om onze plaats in een steeds veranderende markt te stollen, vooral met nieuwe eigenschappen zoals nieuwe kruisvaarders en onze groeiende rode cirkelafdruk. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn om hem aan boord te verwelkomen. ”

“Het promoten van Harold, Paul en Alex was een no-brainer. Deze drie personen hebben bewezen dat ze van vitaal belang zijn voor het bedrijf vanaf het moment dat ze elk onze kantoren binnenstapten. Ik ben opgewonden om ze als onderdeel van ons team te hebben. De hemel is de limiet voor Archie, en we zijn volledig uitgerust om enkele van de bekendste personages ter wereld te maximaliseren voor een steeds groter wordend publiek. ”

• Jim Sokolowski, voorheen van Marvel en DC Comics, sluit zich aan bij Archie als Senior Vice President – Sales and Business Development. “Ski” zal toezicht houden op de verkoopinspanningen van het bedrijf in de directe, boekhandel, digitale en kioskenmarkten en begeleidingsplannen om het bereik van de iconische karakters en verhaallijnen van het bedrijf uit te breiden. “Ski” biedt een schat aan ervaring aan het bedrijf, nadat hij eerder als chief operating officer was bij Marvel en uitvoerend directeur van Publishing Operations bij DC Comics.

Naast de nieuwe gezichten kondigt Archie Comics er trots op de promotie van een paar belangrijke medewerkers aan uitvoerende functies aan te kondigen.

• Harold Buchholz is gepromoveerd van uitvoerend directeur van publicatie en operaties aan Senior Vice President – Publishing and Operations. Buchholz blijft toezicht houden op de distributie, druk en verpakking van het bedrijf om de verkoop via verschillende kanalen te maximaliseren. Dankzij de ijverige inspanningen van Buchholz heeft Archie een belangrijke piek gezien in grafische nieuwe output, winstgevendheid en zichtbaarheid – het bereiken van een eerder onaangeboord aantal nieuwe en terugkerende fans. Voorafgaand aan Archie werkte Buchholz samen met Jimmy Gownley en Renaissance Press aan de populaire Amelia -regels! Lijn van grafische romans en was president van Acredale Media, een printmakelaardij en adviesdienst voor alle leeftijden. Naast zijn werk bij Archie is Buchholz ook een cartoonist en schrijver en heeft ze animatie en ondernemerschap op universiteitsniveau gegeven.

• Paul Kaminski, redacteur van Sonic the Hedgehog, Sonic Universe, Mega Man, Stan Lee en de Mighty Seven en New Crusaders, is gepromoveerd tot uitvoerend directeur van redactioneel. In zijn nieuwe rol zal Paul toezicht houden op de redactionele kant van Archie’s grafische roman en stripboekoutput en de redactionele kant van Archie’s hele lijn titels en afdrukken coördineren. Kaminski zag de gelicentieerde titels van Archie, waaronder Sonic en Mega Man, Rise to New Heights of Success tijdens zijn ambtstermijn als redacteur, en zal zijn scherpe redactionele inzicht en managementstijl brengen aan het bedrijf als geheel. Kaminski is afgestudeerd aan de School of Visual Arts en brengt een levenslange liefde voor strips, muziek en popcultuur in zijn werk.

• Alex Segura is gepromoveerd van uitvoerend directeur van publiciteit en marketing tot vice -president – publiciteit en marketing, en zal de externe berichten van het bedrijf blijven overzien naar de pers, sociale media en marketinguitlaten. Sinds zijn aankomst in Archie heeft het bedrijf een ongekende piek gezien in aandacht en vitale lof, waaronder regelmatig en gericht nieuws, aandacht en bekijk aandacht in de mainstream-, boekhandel en popcultuurpers, waaronder de New York Times, The Associated Press, CBS News, The Daily Mail en meer. Voordat hij naar Archie kwam, werkte Segura bij DC Comics. Naast zijn publiciteits- en marketingwerk voor het bedrijf, was Segura ook de schrijver van de best verkochte Archie ontmoet Kiss Storyline onder andere verhalen.

Over Archie Comics:
Archie Comics is een van de toonaangevende Mass Market Comic Book-uitgevers ter wereld en de thuisbasis van een breed scala van de meest populaire humor-, actie-avontuur- en superheldenkarakters in entertainment, waaronder Archie, Jughead, Betty en Veronica, Reggie, Kevin Keller , Josie and the Pussycats, Sabrina the Teenage Witch, The New Crusaders, Super Duck, Li’l Jinx en nog veel meer. Archie Comics hebben wereldwijd bijna 2 miljard strips verkocht en worden over de hele wereld gepubliceerd in een aantal talen. Naast strips zijn Archie -personages prominent aanwezig in animatie, televisie, film en muziek in verschillende populaire incarnaties.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Rnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.