signle blog post

Post Type: Standard

Archie’s eerste openlijk homo-personage

Wow, ik denk dat dit mij bewijst dat het nieuwe management bij Archie Comics serieus is over het aanbrengen van een aantal goedkope wijzigingen om de titels en het merk te moderniseren.

Archie Comics heeft aangekondigd dat in september nieuw personage Kevin Keller zal worden geïntroduceerd. En hij is “openlijk homo”, om hun voorwaarden te gebruiken, wat heeft geleid tot speculatie en grappen dat iemand anders in de Archieverse wordt gesloten. (Toonaangevende kanshebbers: Jughead, Midge en Miss Grundy, hoewel dat nogal het stereotype zou zijn.)

Kevin verschijnt in Veronica #202, die op 1 september in stripwinkels moet worden gevallen en op kiosken op 14 september. Humor volgt wanneer Veronica besluit dat ze wil uitgaan met de schattige nieuwe kerel, en Kevin moet erachter komen hoe ze haar in de steek kan laten eenvoudig. Jon Goldwater, Co-CEO, zegt: “De introductie van Kevin gaat alleen maar over de wereld van Archie Comics actueel en inclusief. Archie’s geboortestad Riverdale is altijd een veilige wereld geweest voor iedereen. Het is gewoon logisch om een ​​openlijk homo -personage te hebben in Archie -stripboeken. ” Het persbericht vervolgt: “De introductie van Kevin als een openlijk homo -personage maakt deel uit van de toewijding om Archie Properties te houden van de huidige wereld van tieners en tienermedia.”

Nu hoop dit dat hij snel een terugkerend personage wordt. Er zijn andere introducties geweest om karakterdiversiteit uit te breiden, maar wat er echt toe doet, is hoe ze worden gebruikt en of ze deel uitmaken van de kerngroep. Als de verhalen gaan over “verdomd, alle schattige zijn homo of genomen”, dan zal de aanwezigheid van Kevin snel bleek. Maar als ze zijn dating -exploits volgen op dezelfde manier als ze de worstelingen van Chuck en Nancy doen, zal ik het bijvoorbeeld leuk vinden om het te lezen.

Toen Archie in januari een interraciale kus promootte, hoopte ik dat we een kus van hetzelfde geslacht zouden zien, maar ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gebeuren. Ik denk dat dat de volgende grote mijlpaal is – personages die homo zijn, zijn niet zo eng als degenen die hun seksualiteit fysiek demonstreren. Wie wordt het vriendje van Kevin?

UPDATE: (25-04-10) Salon heeft een uitstekend stuk van Douglas Wolk op wat dit betekent en andere reacties.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Tumblr

Gerelateerde berichten:

Veronica #202: Introductie van Kevin Keller, de nieuwe homo -guyveronica #202 heeft tonnen pers gekregen, omdat het maandenlang werd gepromoot (sinds april) als een echte mijlpaal voor Riverdale: het zou Archie’s eerste “openlijk homo” -karakter introduceren , Kevin Keller. Hoewel ik het idee volledig steun – het wordt tijd dat Archie’s geboortestad Riverdale was …

Is Jughead geannuleerd? Die mensen op Archiefans.com hebben het abonnementsaanbod van Archie Comics zorgvuldig onderzocht. De titel Jughead wordt niet langer aangeboden door de uitgever. Een andere lezer beweert dat de abonnementsafdeling hem vertelde: “Het spijt me op dit moment dat de titel is geannuleerd.” Zeker, of een bedrijf ervoor kiest om een ​​abonnement aan te bieden …

Lena Dunham werkt aan Archie Comic; Archie noemt Chief Creative Officerin dit artikel in de New York Times over Roberto Aguirre-Sacasa die de nieuwe Chief Creative Officer voor Archie Comics wordt, er is een interessant stukje tegen het einde. Lena Dunham, maker en ster van de veelbesproken HBO Sitcom Girls, zal een Archie-verhaal schrijven voor 2015. Het lijkt erop dat ze een oude fan is en …

Leave a Reply

Your email address will not be published.