signle blog post

Post Type: Standard

Quantum en Woody! #8 – Eliot Rahal & Joe Eisma gaan het alleen in “scheidingsangst” in juli!

Dit bericht is ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
Nieuws uit de sector,
Interviews en kolommen

Quantum en Woody #8 Cover A van Tom Fowler

Zoals onthuld bij Comic Book Resources, is Valiant verheugd om kwantum en Woody aan te kondigen! (2017) #8-Het eerste nummer van “Separation Anxiety”, een rauw nieuw verhaalboog en een geheel nieuw springpunt voor de onvoorspelbare lopende serie van de veelgeprezen schrijver Eliot Rahal (The Paybacks) en Eisner Award-genomineerde kunstenaar Joe Eisma (Ochtendglorie, Archie)! Quantum en Woody staan ​​op het punt hun niet-zo-dynamische duo te verdelen in een gebroken paar solo-acts!

Quantum en Woody #8 Cover B (Extreme Ultra-Foil) door Geoff Shaw

Quantum en Woody ontsnapten nauwelijks uit een surrealistisch atoomrijk … en helaas hebben ze er wat stukjes van teruggebracht! Naarmate gevaarlijke nieuwe gevaren hun stad nog dieper in chaos duiken, zullen ze zich snel realiseren dat ze grotere problemen en grotere wrok hebben dan ooit tevoren – als de broers ergens in de buurt zijn, stoppen hun krachten niet meer te werken!

Quantum en Woody #8 Interlocking Variant Cover door Joe Eisma

Op 18 juli zal ‘s werelds slechtste superheldenteam het alleen moeten doen, omdat “scheidingsangst” een super aangedreven angsttest presenteert, met dank aan rijzende ster Eliot Rahal en Eisner Award-genomineerde kunstenaar Joe Eisma, in Quantum en Woody! (2017) #8 – Met covers van Tom Fowler (Quantum en Woody), Geoff Shaw (Thanos), Joe Eisma (Faith) en Jen Bartel (Jem & the Holograms!)

Quantum en Woody #8 Q & W Icon variantomslag van Jen Bartel

Quantum en Woody! (2017) #8 (Nieuwe boog! “Afscheiding Angst” – Deel 1!)
Geschreven door Eliot Rahal
Kunst door Joe Eisma
Cover A van Tom Fowler
Cover B (Extreme Ultra-Foil) door Geoff Shaw
In elkaar grijpende variant door Joe Eisma
Q & W -pictogramvariant door Jen Bartel

Leave a Reply

Your email address will not be published.